şaşırmaz mıyım.. ne zaman şaşırsam da şükrediyorummm.. iyiki bu duyguları tadıyorum diye Rabbim bu duyguları tattırıyor diye
aynenn valla yaaa canım bende çok şükür diorum bak bugun sınavdan çıktım bi sinirliydim anlatamam sana hesap makinamı evde bırakmışım çok zor yaptım sınavı zaten aptal gibiydi sorular 2 saat sonra bi sınav daha varr kütüphaneye gittim notlara bakıcam dua ettim ya sevgilim arasın sesini öle özledimki dedim daaannn aradı gözlerime inanamadım yaa öyle mutlu oldum ki anlatamam sanaallahımm çok şükür sana dedim bu adamı bana verdin
Ayy kuzum rabbim sabir versin biz biraz antremanliyiz ayrilik konusunda farkli sehirlerde yaşadığımız için gerci en fazla iki ay ayri kaldik amaya cnm acemide bende hiç ağlamadım ama varya geldi geri gitti bittim resmen tutamıyorum kendimi oda tutamıyor çok özledim diyip ağladı habire
hastayım kuzum ya yattım tv bakıyorum sen napiyosun nasılsın?hoşbulduk kuzuucummm napıyosun
ohhh ne güzell işte en zor anlarımızda yanımızda olmasalar da varlıklarını hissediyoruz ve iyiki varlar
Ayy kuzum rabbim sabir versin biz biraz antremanliyiz ayrilik konusunda farkli sehirlerde yaşadığımız için gerci en fazla iki ay ayri kaldik ama
hastayım kuzum ya yattım tv bakıyorum sen napiyosun nasılsın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen cnm benim bak herkese anlatma ben herkese anlatmıyorum bazı öküz gözlülerin nazarı deger arkadaşlarıma bile bahsetmiyorum çünkü bi halttan anladıkları yok neymiş hemen geçermiş bu kadar abartacak ne varmış
iyiyim Allaha şükür neyin var bebeğimm?
Grip olmusum ya burnum akip duruyo
:2: geçmiş olsun kuzumm dikkat et havalara valla bir öyle bir böyle havalarr
Aynen kuzum ya hep havalardan sizin ustalik ne zaman belli olcak?
valla eli kulağındadır bu hafta belli olur heralde hayatım ya bekliyoruz sabırsızlıkla
Hadi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun
Hiç huzursuz hissetme cnm içini ferah tut
bebeğim hoşgeldiin :) benim bildiğin gibi kuzum usta birliklerinin aciklanmasini ve dagitim izninin tarihinin belli olmasini bekliyorum sabirsizliklaa degisen bir sey yokk :)))
Hoşbulduk kuzum :) bakalım bende çok merak ediyorum inş yakın bir yere çıkar ya
Günaydın kızlarr
Bizde 100'lü günlere inebilcek miyiz acaba ne dersiniz çok uzak geliyor bana:26:
Burası çok sessiz bugün :)
Kızlar sevgilim hala aramadı relide kapalı. Sanırım Maltepe ye atışa gittiler :?
Benimki de aramadi hala.. bekliyorum ben de.. bi de bunca derdimin arasinda grip oldum tam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?