2014 Yarenleri! :)

şaşırmaz mıyım.. ne zaman şaşırsam da şükrediyorummm.. iyiki bu duyguları tadıyorum diye Rabbim bu duyguları tattırıyor diye

aynenn valla yaaa canım bende çok şükür diorum bak bugun sınavdan çıktım bi sinirliydim anlatamam sana hesap makinamı evde bırakmışım çok zor yaptım sınavı zaten aptal gibiydi sorular 2 saat sonra bi sınav daha varr kütüphaneye gittim notlara bakıcam dua ettim ya sevgilim arasın sesini öle özledimki dedim daaannn aradı gözlerime inanamadım yaa öyle mutlu oldum ki anlatamam sana allahımm çok şükür sana dedim bu adamı bana verdin

ohhh ne güzell işte en zor anlarımızda yanımızda olmasalar da varlıklarını hissediyoruz ve iyiki varlar

ya cnm acemide bende hiç ağlamadım ama varya geldi geri gitti bittim resmen tutamıyorum kendimi oda tutamıyor çok özledim diyip ağladı habire
Ayy kuzum rabbim sabir versin biz biraz antremanliyiz ayrilik konusunda farkli sehirlerde yaşadığımız için gerci en fazla iki ay ayri kaldik ama
hoşbulduk kuzuucummm napıyosun
hastayım kuzum ya yattım tv bakıyorum sen napiyosun nasılsın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh ne güzell işte en zor anlarımızda yanımızda olmasalar da varlıklarını hissediyoruz ve iyiki varlar

aynen cnm benim bak herkese anlatma ben herkese anlatmıyorum bazı öküz gözlülerin nazarı deger arkadaşlarıma bile bahsetmiyorum çünkü bi halttan anladıkları yok neymiş hemen geçermiş bu kadar abartacak ne varmış

iyiyim Allaha şükür neyin var bebeğimm?

anlamazlar kuzum.. onlar da bu duyguyu tatmamışlardır tatmışlarsa da hüsranla sonuçlanmıştır ondan böylelerdir.. boşveeer hiç sallama sen seni anlayanlara anlat boll boll

kızlar ben yatıyorummm sizleri seviyorumn iyi geceler:)

Burası çok sessiz bugün :)

Kızlar sevgilim hala aramadı relide kapalı. Sanırım Maltepe ye atışa gittiler :?

Burası çok sessiz bugün :)

Kızlar sevgilim hala aramadı relide kapalı. Sanırım Maltepe ye atışa gittiler :?

Benimki de aramadi hala.. bekliyorum ben de.. bi de bunca derdimin arasinda grip oldum tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…