çoook yorgun bebeğiim sen?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar naci telefonunu kaptırdı şimdi komutan gördü dedi bi daha ses yok napıcaz ya:18::18::18::18::18::18::18: allahım yarıdm et
aaaa çok geçmiş olsun canım yaaa birşey olmaz korkma
tam yakaladı dedi sonra çıkmış korkuyorum inş olmaz
Sağol canımmm133 canım................
Geçmiş olsun canım geçen biride kaptırmış. Yazdiydi. Sanırım 7 gün uzar demişti.kızlar naci telefonunu kaptırdı şimdi komutan gördü dedi bi daha ses yok napıcaz ya:18::18::18::18::18::18::18: allahım yarıdm et
senn şafak kaç kız yazmıyo burda
Sağol canımmm
Geçmiş olsun canım geçen biride kaptırmış. Yazdiydi. Sanırım 7 gün uzar demişti.
komutan da telefonu gormezden gelmıstır belkı , halıyle yakalattıgı ıcın korkmustur ama tuce'nın dedıgı gıbı ınsafına kalmıs adamın.. bı yakalatan yada bı kullanan da o degıldır zaten , eskısı kadar sıkıntı olmuyor dıye bılıorum cnm sıkma canını , sabah ıyı haberını alırsın umarımm
Ya kızlar ben anlamadım o şafak ayarlama muhabbetini yaa bugün 307oldu ışte benimki niye gözükmüyo
Sağol canımmm
Geçmiş olsun canım geçen biride kaptırmış. Yazdiydi. Sanırım 7 gün uzar demişti.
inş hayatım dua edin bana daha öncede ördüler çnkü hep yakalatıyo böle alcaklar sonunda
bir ayımız var tatlım az kalmış evet 200ler çok karanlık
şafak kaç olduğunda bakmaya başlıcan
kızlar naci telefonunu kaptırdı şimdi komutan gördü dedi bi daha ses yok napıcaz ya:18::18::18::18::18::18::18: allahım yarıdm et
kızlar gunaydiiinnnn simdi cikiyorumm kuafore gidiyorumm bugun musameremiz var bana ve kuzucuklarima sans dileyiiiinnnn :))) kendinize iyi bakiin :)
dert etme canıım bısey olmaz ınsallah .. sabah sesını duyarsın askerının :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?