2014 Yarenleri! :)

Hayalimdi bir zamanlar :))) mesleğimi hiç icra edememiş bir gıda teknikeriyim bende :)) şuan kpss hazırlanıyorumm

Yaparsın canım benim yasın bunun için daha gençtir :) inş atanırsın bizim bölüme hiç kadro açmıyorlar (( nerede oturuyorsun acaba :)

rahatsa çok iyi tatlım aranız kaç saatlik mesafe peki inş kısadır arada gider gelirsin benmki çok uzak

Rahat mi Yok canm rahat olmadigini soyluyor canim cok sıkkın o yuzden 5 Saat mesafe var balim Ozel aracla 4 Saat surer. Allah sabir versin sanada ( alttaki yorumunu gordum 7 ay kalmis vallah cok sevindim darisi basima yaaa :)

sevindim hadi tatlım aman bi problem çıkmasın

biliyorum biliyorum çaktırmaa

aynen biraz daha sabretmemiz lazım galiba. sizin mehtabada az kalıyor kıızzz

mehtap 63 sanırım sizin nasıl gidiyor tatlım telefonla aranız kız benm ki çavuş olcakmış galiba bi aya daha rahatlarım diyor

Rahat mi Yok canm rahat olmadigini soyluyor canim cok sıkkın o yuzden 5 Saat mesafe var balim Ozel aracla 4 Saat surer. Allah sabir versin sanada ( alttaki yorumunu gordum 7 ay kalmis vallah cok sevindim darisi basima yaaa :)

benimle sizin aranızda pek fark yok tatlım sizin alt devreniz gelince onlarla baya bi fark olucak 100lerden geri sayıyor olucaz inş nasıl gidiyor tatlım alışabildin mi

benimle sizin aranızda pek fark yok tatlım sizin alt devreniz gelince onlarla baya bi fark olucak 100lerden geri sayıyor olucaz inş nasıl gidiyor tatlım alışabildin mi

Yok cnm alisamadim ( gelsin alt devreler de bittigini anlayalim askerligin :)))

mehtap 63 sanırım sizin nasıl gidiyor tatlım telefonla aranız kız benm ki çavuş olcakmış galiba bi aya daha rahatlarım diyor

bizim mehtap belli değil ekimde gelcek galiba benmki.
iyi gidiyor bizimde bi ara kapışmıştık biliyorsun şimdi iyiyiz Allah'a şükür..
bnmki geçen diyordu sınav var diye belki onlarında çavuşluk içinde.iyi hadi rahat olcaksa sevndm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…