Yok artıkkk insallah sorun cikarmaz yaa bisey yapmasa bari komutan.korktugumz başımıza geldi
180ini gorsek artık yarilamis olcaz ne güzeeel:)
100lulere gecis yapalim o zmn söyle bana 200ler bitsin:)
kızlar gunaydiiinnnn simdi cikiyorumm kuafore gidiyorumm bugun musameremiz var bana ve kuzucuklarima sans dileyiiiinnnn :))) kendinize iyi bakiin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayalimdi bir zamanlar :))) mesleğimi hiç icra edememiş bir gıda teknikeriyim bende :)) şuan kpss hazırlanıyorumm
Üsküdar'da canım benim ki ama sanki acemide dha çok konuşuyorsuk desem yeri var :)
Gidip gorme imkaninda varsa ne güzel tatlim
Ne güzel cnm bol kazançlar sanada
yakalatmamış tatlım şükürler olsun çok mutluyummmmm
180e çok var ben sana onu diyim
200ler bitsin şafağmız aydınlanıcak o zaman inş
rahatsa çok iyi tatlım aranız kaç saatlik mesafe peki inş kısadır arada gider gelirsin benmki çok uzak
O biraz zor canimcok isterdim gidip gormeyi de ayrilmak Zor olur Sanki artik carsi izinlerinde idare ediyoruz :)
sevindim hadi tatlım aman bi problem çıkmasın
biliyorum biliyorum çaktırmaa
aynen biraz daha sabretmemiz lazım galiba. sizin mehtabada az kalıyor kıızzz
Rahat miYok canm rahat olmadigini soyluyor canim cok sıkkın o yuzden 5 Saat mesafe var balim Ozel aracla 4 Saat surer. Allah sabir versin sanada ( alttaki yorumunu gordum 7 ay kalmis vallah cok sevindim darisi basima yaaa :)
evet görüp ayrılmak daha zor oluyor canım..
netten idare ediyorsunuzdur artık o bile iyi yani en azından görüyorsun.
benimle sizin aranızda pek fark yok tatlım sizin alt devreniz gelince onlarla baya bi fark olucak 100lerden geri sayıyor olucaz inşnasıl gidiyor tatlım alışabildin mi
mehtap 63 sanırımsizin nasıl gidiyor tatlım telefonla aranız kız benm ki çavuş olcakmış galiba bi aya daha rahatlarım diyor
Evet cnm evet napalim idare ediceznasil askerin hali vakti iyi mi
Yaparsın canım benim yasın bunun için daha gençtir :) inş atanırsın bizim bölüme hiç kadro açmıyorlar(( nerede oturuyorsun acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?