2014 Yarenleri! :)

Gün geçtikçe zamanın akımıda yavaşlıyo tatlım . Her geçen bi sonrakine göre daha hızlı gibi bulunduğun gün bitmiyo yani Ama bu 100 ler bana bitmek bilmedi umarım plakalrda bu olmaz bilemyrum

150lilerde naci gelicek izne 15 gün o zamn bi umut çacuk geçer günler gene 15 gün su gibi gider plakalar en zoru bence son 100 en zoru olur beklemekten yoruluyo insan en kolayı 300lerdi nasıl geçti anlamadım yemin törenidir izne gelmesidir ne güzel günlerdi

ben çok yiyorum ondan böle oluyo çok yiyip yiyip sonra göbek çıktı diyorum yemiyorum sonra hep böle bi düzünsizlik 2 3 kilo alıp verme

Ekmek filan yemiyorum zaten ben ise gidip gelirken de yürüyorum hep öyle olmasa belki iyice kilo alcam. Benmkine diyom sana sarilirken kemiklerini kirabilirim o zmn senden şişman olcam:))

Ekmek filan yemiyorum zaten ben ise gidip gelirken de yürüyorum hep öyle olmasa belki iyice kilo alcam. Benmkine diyom sana sarilirken kemiklerini kirabilirim o zmn senden şişman olcam:))

ben ekmek yiyorum ya çok sevmiyorum ama hamur işine bayılıyorum izne gelince 15 güne ayrı menü saymış naci annesine her gün orda yicez 15 gün bakalım kaç kilo alcam gene naci zayıf ben balık etli gezcem:18::18:

300lerde geriye 65 saydik ya ondan hızlı gecti galiba.smdi tam 100 gün sayiyoruz 3 aydan fazla zaman geciyor 200le 100 arasında.

24 gün sonra 200lere elveda evet tatlım ya artık sıkıldım 200lerden 199 bile çok aslında hala şafak karanlık bizim

Artık o kadar etkilendimki ruyama giriyor kk filan şafak muhabbeti yapiyoz habire:) aynen 200lere veda zamani geldi artık yolu yariliyoruz ama tatlım aydinlancak yavaş yavaş inşallah

Allah yandin valla sen kesin alırsın kilo az ye bari onlar veriyorda biz veremiyoruz bir türlü:) benmkide ailesine demiş 15 ekimde gelcem diye yarın bilet sorcam bnde inşallah vardr ona göre izin yazdircak

Benim esimde askere gidicek ve cok zorlancagimi tahmin ediyorum ;(

Hepimiz zorlaniyoruz canım ama bir süre sonra alisiyorsun, evli olunca tabi daha zor olur herlde.simdi her an yanında birden gitcek bir boşluk oluyor alışması zor oluyor çeşitli bahanelerle kendini kandiriyorsun böyle böyle zaman geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…