2014 Yarenleri! :)

Selam kizlar napiyosunuz:) degilmi ya ben de cok mutlu oluyorum iki ay sonra 100lere dusecegimize:) zaman geciyor ya dun gibi sanki teslim ettik onu 100 gun olmus bile cok sukur rabbim sabrimi veriyor..

selam kızlarr ben geldiiimmm akşamdan akşama buralardayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar napiyosunuz:) degilmi ya ben de cok mutlu oluyorum iki ay sonra 100lere dusecegimize:) zaman geciyor ya dun gibi sanki teslim ettik onu 100 gun olmus bile cok sukur rabbim sabrimi veriyor..

Bi düşsek zaten şu 100lere rahatlicaz biraz daha..

Hoşgeldin canım nasıl geçiyor izin:)

hoşbulduk kuzucum, valla canım 3 gündür birlikteydik sabah akşam, sadece bu akşam ayrıydık öğretmenler yemeğimiz vardı oraya gittim ben ona da biraz arkadaşlarınla vakit geçirsin diye müsade ettim öyle yani, iyi geçiyor şimdilik

Ayy ne güzel canım her günü beraber geçirin bugünlerin tadını çıkarın:) benimde burnumda tütüyor resmen konuşuyoruz ama yetmiyor görmek istiyorsun.

Ayy ne güzel canım her günü beraber geçirin bugünlerin tadını çıkarın:) benimde burnumda tütüyor resmen konuşuyoruz ama yetmiyor görmek istiyorsun.

doğrudur canımm ama unutmayalım öyle yada böylee bir şekilde geçecekkk.. Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah

Daraldigimizda senle konusalim bari kızz ne güzel moral veriyon:)

gel anlat canım benim her zaman dinlerim elimden geldiğince yardımcı olurum ama hiiiç daralmamaya çalış önceliklee ama baktın fazlasıyla geliyor sağdan soldan o zaman gel konuşuruz canım benim fikirlerimi söylerim, destek olurum

Teşekkür ederim canım benim daraldimmi yazcam konuşur dertlesiriz hep birlikte.ben yatiyorum artık canım görüşürüz yarın. Bol bol hasret giderin sevdiceğinle:)

Teşekkür ederim canım benim daraldimmi yazcam konuşur dertlesiriz hep birlikte.ben yatiyorum artık canım görüşürüz yarın. Bol bol hasret giderin sevdiceğinle:)

tamam kuzum, biz de mesajlaşıyoruz şimdi tıkır tıkır hadi iyi geceler iyi uykular

Hamarat kızımız:) bugunde bitiyor nihayet.suan dışarısı çok güzel tam sevgiliyle gezmelik:)

hamaratlıktan öldüm kız bugün yemek yapmaya yemeye bayılıyorum evet hava harikaydı bugün inş yarında böle olur sevgilimsinsizde olsa yarın arkadaşa gitmeyi düşünüyorum geç kaldım herkes uyumuş iy geceler hayatım hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…