bugün nasılsın hayatım biraz daha moralin iyi mi
Allah seniiibzim doğum geç olcak ama 3 aycık hehehe bu yazıyı okuyanda bizi hamile sancak haa
zaten yenmiyor yemek ye hemn şişiyor insan su filan içiyoz ya ondan herlde
ya tabi Allahıma şükür iyiyim ama.. bir yanım eksik, buruk, merakta.. henüz aramadı aradığında rahatlarım inşallah sesini duymadan olmuyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arar mutlaka bugün olmazsa da yarın
aynen canımm beni merakta bırakmaz benim askerimm.. ya kızlar bu askerlik bizi sımsıkı bağladı birbirimize ya askerliğin bu yanını çoook sevdim♥♥
aynen naci bana ilk başlarda seni bu kadar sevdiğimi bilmiyodum diyodu artık demiyo ama ya dese ya ne güzeldi:44::44:
hahahaha aynen ha naci duysa sevinçten havaya uçar çocuk istiyorum diyeçocukları pek sevmem de normalde bu göbek gider 27 gün sonra inş hayata yeniden başlarım
Gidermi göbek bizden:) ben seviyorum çocukları ya evlenince hemen yapmam ama istiyorum bnde bi kac tane:)
neyse en azından demiş zamanla der yine kuzumişte teskereyi alana kadar daha neleeer neler öğreneceğiz kimm biliir
ben bi bunu öğrendim sonra birbir,imizi yeme dönemimiz başladı
hahaha ben onu öttürürsem o görürolsun bebeğim sabret.. onlar da orda elleri kolları bağlı emir altında bir şey olsa çaresizler anca borularını öttürüyorlar telefonda kamerada olcak o kadar hoş görr :))
ilerde belki fikrim değişir bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor midem bom boş ama aşağları yumuş yumuş yağ
Bizi begenen seven böyle sevmis valla napalim varsın gobek olsun:) annem yapmış o paçadan:))
hahaha ben onu öttürürsem o görür
arada biz de öttürücez tabiki canım benim olcak o kadaar
hahaha aynen sanki bi onlar çekiyo askerliği bi tek
hahaha aynen sanki bi onlar çekiyo askerliği bi tek
valla suan ki duygular karmakarisik canim :) cumartesi kpssye girecek onun stresini yasiyoruz, pazar gunu ben gidicem istanbula onun heycanini yasiyoruz, birde askere gidecek onu uzmemek icin susuyorum ama hergun kahroluyorum.. senin sevgilin askerdemiydi suan?
ay ne biliyim ben kiyamiyorum hic kuzucuguma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?