2014 Yarenleri! :)

bugün nasılsın hayatım biraz daha moralin iyi mi

ya tabi Allahıma şükür iyiyim ama.. bir yanım eksik, buruk, merakta.. henüz aramadı aradığında rahatlarım inşallah sesini duymadan olmuyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah seniiibzim doğum geç olcak ama 3 aycık hehehe bu yazıyı okuyanda bizi hamile sancak haa

zaten yenmiyor yemek ye hemn şişiyor insan su filan içiyoz ya ondan herlde

hahahaha aynen ha naci duysa sevinçten havaya uçar çocuk istiyorum diye çocukları pek sevmem de normalde bu göbek gider 27 gün sonra inş hayata yeniden başlarım

arar mutlaka bugün olmazsa da yarın

aynen canımm beni merakta bırakmaz benim askerimm.. ya kızlar bu askerlik bizi sımsıkı bağladı birbirimize ya askerliğin bu yanını çoook sevdim♥♥

aynen naci bana ilk başlarda seni bu kadar sevdiğimi bilmiyodum diyodu artık demiyo ama ya dese ya ne güzeldi:44::44:

aynen naci bana ilk başlarda seni bu kadar sevdiğimi bilmiyodum diyodu artık demiyo ama ya dese ya ne güzeldi:44::44:

neyse en azından demiş zamanla der yine kuzum işte teskereyi alana kadar daha neleeer neler öğreneceğiz kimm biliir

hahahaha aynen ha naci duysa sevinçten havaya uçar çocuk istiyorum diye çocukları pek sevmem de normalde bu göbek gider 27 gün sonra inş hayata yeniden başlarım

Gidermi göbek bizden:) ben seviyorum çocukları ya evlenince hemen yapmam ama istiyorum bnde bi kac tane:)

ben bi bunu öğrendim sonra birbir,imizi yeme dönemimiz başladı

olsun bebeğim sabret.. onlar da orda elleri kolları bağlı emir altında bir şey olsa çaresizler anca borularını öttürüyorlar telefonda kamerada olcak o kadar hoş görr :))

hahaha ben onu öttürürsem o görür

Benimki gideli 4 ay olacak canim edirnede yapiyor bende istanbuldayim.sen nerde oturuyodun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…