2014 Yarenleri! :)

hihihihi bncede döv bebeğim zaman geçmiyordur tabi az kalmış iznine gelince zaten hiç bişey olmamış gibi davranır hesap sor bn öyle yapmıştım
sen yine tutuyon kendini bn ona bana bişi diyince bnde patlıyordum bir süre sonra dolyorsun çünkü dayanamıyorsun

yok kız ya bende anlamadım ki bi ara 7 gün izin kullandık biz kız hemen celallenme

ben sizi hiç kullanmadınız sanıyordum yalnız kalmıcam o zmn ama bu bnden önce kavuşma durumunu değiştirmiyo önümdesin benm
sizin bnce 1 şubattan düşülcek şafak sülüste öyle yazıyordur öylemi sayıyon sen

bır sure sonra bende de oyle oluyo bebegım yeter be hıc bısıyıme ınanmıyosun sende dıyorum oda kava cıkmasın dıye hadı ben gıdıyorum dıyo telı kapatıyo ben daha cok sınır oluyorum gelınce sorucam ama hesap 2 ay boyunca butun yasadıklarımı arka arkaya sıralıcam.sımdı uzakta dıye susuyorum uzakta olmak ne demek bılıyorum ınsan yanlız hıssedıyo sınırlenıyo en yakınındakıne sarıyo ıste

yok kız 3 yazıyo benmki 5te mi 6da mı ne gitti ya hatırlamıyorum ki hiç unutmuşum 3 te başladı dendi naci sonra gtti bence sülüs 3 3 diye yazmıştım buraya da

kapatıp gittiği iyi aslında konu uzayınca iyice sarpa sarıyo daha kötü oluyor tatlım.
gelince toparlarsınız konuşup sorun kalmaz arada illaki kavga oluyor hiç olmıcak diye bir kural yok zaten askerlik zor bişey hem gidene hem kalana idare etcez bir şekilde alttan alarak filan

aynen kuzum haklısın bende ıdare etmeye calısıyorum bı sekılde sag salım gelsınde baska bısı ıstemıyorum.sen neler yapıosun ramazan nasıl gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…