bende ıyıyım kuzum tesekkurler :) yok daha gıtmedı cumartesı gunu ızne gelıcek 1 haftalıgına 12 temmuzda gıdıyor usta bırlıgıne :) ben onu anlıyorum 5 gun kaldı gelmesıne zaman gecmıyor cok sıkıldım dıyor kolay degıl.Sorma kuzum dert tası gıbıyız artık telefonum calınca korkarak acıyorum moralı ınsallah duzgundur dıyerekBişide diyemıyorum desem kavga cıkıcak cunku hep alttan alıyorum.cumartesı gelsın bı guzel dovucem kendıne getırıcem onu nasıl oluyomus bakalım
acaba fazla alttan alıncada tepeyemi çıkıyolar anlamadım hiç:44: ama sen alttan al bakalım abartırsa sölersin
yok kız ya bende anlamadım ki bi ara 7 gün izin kullandık biz kız hemen celallenme
bende anlamadım valla su ayarı tutturabılen bırı varsa bızede yardım etsın
hihihihi bncede döv bebeğimzaman geçmiyordur tabi az kalmış iznine gelince zaten hiç bişey olmamış gibi davranır hesap sor bn öyle yapmıştım
sen yine tutuyon kendini bn ona bana bişi diyince bnde patlıyordum bir süre sonra dolyorsun çünkü dayanamıyorsun
aynen aynen ne zor işmiş ya asker yolu beklemek:97::97:
yok kız 3 yazıyo benmki 5te mi 6da mı ne gitti ya hatırlamıyorum ki hiç unutmuşum 3 te başladı dendi naci sonra gtti bence sülüs 3 3 diye yazmıştım buraya daben sizi hiç kullanmadınız sanıyordum yalnız kalmıcam o zmnama bu bnden önce kavuşma durumunu değiştirmiyo önümdesin benm
sizin bnce 1 şubattan düşülcek şafak sülüste öyle yazıyordur öylemi sayıyon sen
zor valla kuzum bı bıtsede kurtulsak
bır sure sonra bende de oyle oluyo bebegım yeter be hıc bısıyıme ınanmıyosun sende dıyorum oda kava cıkmasın dıye hadı ben gıdıyorum dıyo telı kapatıyo ben daha cok sınır oluyorumgelınce sorucam ama hesap 2 ay boyunca butun yasadıklarımı arka arkaya sıralıcam.sımdı uzakta dıye susuyorum uzakta olmak ne demek bılıyorum ınsan yanlız hıssedıyo sınırlenıyo en yakınındakıne sarıyo ıste
alt devre ne zamn gelcekki alt devre geldi mi rahatlıyorum
kapatıp gittiği iyi aslında konu uzayınca iyice sarpa sarıyo daha kötü oluyor tatlım.
gelince toparlarsınız konuşup sorun kalmaz arada illaki kavga oluyor hiç olmıcak diye bir kural yok zaten askerlik zor bişey hem gidene hem kalana idare etcez bir şekilde alttan alarak filan
yok kız 3 yazıyo benmki 5te mi 6da mı ne gitti ya hatırlamıyorum ki hiç unutmuşum 3 te başladı dendi naci sonra gtti bence sülüs 3 3 diye yazmıştım buraya da
aynen kuzum haklısın bende ıdare etmeye calısıyorum bı sekılde sag salım gelsınde baska bısı ıstemıyorum.sen neler yapıosun ramazan nasıl gecıyor
bılmıyorumkı kuzum valla bn safak bıtmeden rahatlayamayacagım
hmm doğrudur o zmn benm dağıtımda geç gidince ben 5 şubatı 6ya çekmiştim
evet doğru hepimzinki çnkü aynı gün gittiler canım benmki 3 5 gün önden gitmiş olamaz sonuçta
aynı hemen hemen işte bi kaç gün oynuyor aynı devrelerde
iyi gidiyor canım çalışıyorum ben bugün tutmadm oruç ne yazıkki sen neler yapıyorsun
kız küçük hedefler koy kendine hemen tümden 12 ayı düşünme yoksa bitmez
o zaman su ankı hedefım 9 aya dusmekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?