oh maşallah valla canım yarılıyorsunuz yaa darısı başımızaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bnmde canım çok sıkılyor bugün yaaa
e tabi uçak oldumu iş değişir
gelmedi benm sevdicekte malesef taaa ekimde gelcek nasipse
ah inş hayatım ya hala şafak kötü hiç aramız düzelmicek bizim bu şafakla son 1 gün kalana kadar
annemle çarşıya çıktık cips falan aldırdım anneme biraz kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var kendimi çok çirkin tiksinç hissediyorum depresyona girmekten korkuyorum oruçta çok sinirlerimi bozdu biliyosun açlık en buyuk imtihan bana çıkıp braz gezmek iyi geldi gene de
Cumartesi göreceğim inşaAllah 🙏🙏
ben izmirdenim tatlım
ay ben bi 200lere inseemnm ah ahhkuzum saka maka teskereyi alana kadar yuzumuz tam anlamiyla gulmezz
Aaa İzmirli çok sanırım burada 😊😊 nasılsın nasıl gıdıyor balım günler😘
galiba ya bi gün toplaşsak ya izmirli asker yarenleri tatlım iyidim hoştum gene karamsarlık çöktü bu ara
Iyi yapmissin bebegim degisiklik iyi gelir oyle arada ya.cips mi immmm:)) yemeyeli baya zman oluyor. Ne bozcan psikolojini canm takma o kadr lafana kiloyu.arada süslen püslen dışarı çık o bize iyi geliyor biliyorsun ki yada alışveriş:))
Bencede toplanın yakın değil misiniz birbirinize balım 😊 hayırdır ne karamsarlığı canm anlatmak ister misin
Tabi yaa 😃 kurban bayramında mı gelecek canm? Az kaldi az ekime 😊 bana soylenen kelime bu 😊😊 ne kadar kaldi diyorlar bende 10 ay diyorum az kalmış diyorlar 😁😁😁😁 ahh ahh bana sosunlar bide 😓
evet kuzum ya aslında sizin şafaklara bakınca benimki güzel gibi görünüyo ama aslında aramızda pek bi fark yok baya karanlık şafaklar sen 200lere bi in hiç geçmiyo 200ler
olsun ya gececekk lutfen gecmiyor demeyin oflamayinn puflamayiiinn iyi dusununnn:)) ya gelince allahin izniylee omrunuzun sonuna kadar birlikte olcaksiniz daha nee bundan guzel bisey var miii bunu dusununnn♥♥
oruç oruç gezilmiyoda tatlım ya aynen süslenip dışarı çıkmak çok iyi geliyohele naciyle çıkmak çok güzel oluyodu ya harika geçerdi koca bi gün şimdi desen salak şuleyle uğraş dün hiç yüz vermedim ayrılırkende hadi görüşürz yarın gene gelirim diyo annem arkada kaldı kadıncağızı bekletmedi bile o arada derede bide murat benle çıkmak istiyo bilmem ne diyo hala hergün ayrı biri
Hayırlısı o kiz hakkında artik bisey demicigim:)) orucken zor oluyor tabiki tatlım sicakta yürümesi gezmesi.ayy evet onlar oldumu gezmesi güzel tabi zaman hızlı geçiyor o zmn çok
hep düşünüyorum tatlım ama bazen umudum çok tükeniyo o günlerden biri bugün
Tabi yaa 😃 kurban bayramında mı gelecek canm? Az kaldi az ekime 😊 bana soylenen kelime bu 😊😊 ne kadar kaldi diyorlar bende 10 ay diyorum az kalmış diyorlar 😁😁😁😁 ahh ahh bana sosunlar bide 😓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?