Ne güzel 😊😊 darısı başıma inş.. Sevdiceğin nerde asker
plaslanda ölemiş acaba günde mi bişey var ya havadan falan mı acaba evet canım çok haklısın her geçen güne şükretmeli allah başka dert vermesintabi o da oluyordur canım arada.. her geçen güne şükretmek lazım.. böyle dediğime de bakma ben de çok özledim ya o kadar tuhaf şeyler hissediyorum ki şuan doğru kelimeleri seçemiyorum.. dokunsalar da ağlasam öyleyim bugün.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
20 den sonrası su gibi amabu 20li günler bi türlü ilerlemiyo yaaaaaaaa
20 den sonrası su gibi ama
plaslanda ölemiş acaba günde mi bişey var ya havadan falan mı acaba evet canım çok haklısın her geçen güne şükretmeli allah başka dert vermesin
şafağa çok var kuzu ya bunaldım artık izne gelmesine bile bi buçuk ay var ve 4 aydır görmüyorum onu
Oyle valla ah ahh bu durumlardayiz ne azi cok cok bitmicek gibi:)) yok canm kurbandan sonra gelcek nasipse
Allah iyilik versin kuzumm:))aynen konuşamıyoruz canımm bizden iyiliik senden nabeeroyy kurban olurumm çoook sevindim senin adına kuzumm
Masaallah ya yirmi sadece şaka gibi:))bu 20li günler bi türlü ilerlemiyo yaaaaaaaa
bebişim naber yaaa hiç konuşamıyoruuzz seninlee
ay ne bileyim ya arada basıyorlar heralde aşkım arasa da sesini duysaamm :)) hemen toparlanırımm :)
Çanakkale merkezdeydi dağıtıma gelcek sonra usta birliğine Ankara'ya gidicek
Masaallah ya yirmi sadece şaka gibi:))
Nerede askerdi kuzum gidip görebılme sansın var mı? Bende oyle yemin toreninden beri gormuyorum gelmesine 1 ay var 😓 Allah yardimcimiz olsun
kıbrısta tatlım gitme şansım yok bi düşündük ama tek uçağa binemem yaz olduğundan bilet fiyatları çok uçuk hiç kalkışmadık otobüsle desen imkansız
sizin de olacaak böyle merak etmee
bana öyle geldi :)öyle mi diyosunnnn :26::26::26:
Gelcek o gunler ve sonra hiç bitmicek tatlım.oruc degilim canm ya gecen zorlandm baya tutmadm ondn sonra.senin masallahin var hepsini tuttunevet ya sorma kuzu sabahın köründe çıkardım evden akşam 10a kadar gene de az gelirdi eve gelince yatağa zor atardım kendimi yorgunluktanbugün oruç musun iftara bişey yapmadık biz kalan yemekleri yicez dolapta yer kalmadı
Ay evet canm hicc bitmicek gibi geliyor 😓 askerlerimize nasil geliyor acaba ayy Allah yardimcimiz Olsun 😓
bu 20li günler bi türlü ilerlemiyo yaaaaaaaa
😓😓 uzakmış canm Allah yardımcınız olsun 😓 otobüsle kaç saatte gıdersın birde Denizi geçeceksi n uzun tek başına sıkıntı 😓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?