2014 Yarenleri! :)

plaslanda ölemiş acaba günde mi bişey var ya havadan falan mı acaba evet canım çok haklısın her geçen güne şükretmeli allah başka dert vermesin

plaslanda ölemiş acaba günde mi bişey var ya havadan falan mı acaba evet canım çok haklısın her geçen güne şükretmeli allah başka dert vermesin

ay ne bileyim ya arada basıyorlar heralde aşkım arasa da sesini duysaamm :)) hemen toparlanırımm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şafağa çok var kuzu ya bunaldım artık izne gelmesine bile bi buçuk ay var ve 4 aydır görmüyorum onu

Nerede askerdi kuzum gidip görebılme sansın var mı? Bende oyle yemin toreninden beri gormuyorum gelmesine 1 ay var 😓 Allah yardimcimiz olsun

Oyle valla ah ahh bu durumlardayiz ne azi cok cok bitmicek gibi:)) yok canm kurbandan sonra gelcek nasipse

Ay evet canm hicc bitmicek gibi geliyor 😓 askerlerimize nasil geliyor acaba ayy Allah yardimcimiz Olsun 😓

aynen konuşamıyoruz canımm bizden iyiliik senden nabeer oyy kurban olurumm çoook sevindim senin adına kuzumm

Allah iyilik versin kuzumm:))
Oyle heycanliyim ki cumartesi bincem otobuse gece kavuşcaz:)

bu 20li günler bi türlü ilerlemiyo yaaaaaaaa
Masaallah ya yirmi sadece şaka gibi:))

bebişim naber yaaa hiç konuşamıyoruuzz seninlee

Aynen balim yaa 😁😁 denk gelemiyoruz 😓 telden giriyorum online Kim goremiyorm ki 😒 nasilsin bebekimm

Nerede askerdi kuzum gidip görebılme sansın var mı? Bende oyle yemin toreninden beri gormuyorum gelmesine 1 ay var 😓 Allah yardimcimiz olsun

kıbrısta tatlım gitme şansım yok bi düşündük ama tek uçağa binemem yaz olduğundan bilet fiyatları çok uçuk hiç kalkışmadık otobüsle desen imkansız

kıbrısta tatlım gitme şansım yok bi düşündük ama tek uçağa binemem yaz olduğundan bilet fiyatları çok uçuk hiç kalkışmadık otobüsle desen imkansız

😓😓 uzakmış canm Allah yardımcınız olsun 😓 otobüsle kaç saatte gıdersın birde Denizi geçeceksi n uzun tek başına sıkıntı 😓

Gelcek o gunler ve sonra hiç bitmicek tatlım.oruc degilim canm ya gecen zorlandm baya tutmadm ondn sonra.senin masallahin var hepsini tuttun

Ay evet canm hicc bitmicek gibi geliyor 😓 askerlerimize nasil geliyor acaba ayy Allah yardimcimiz Olsun 😓

Onlara hic gecmiyordur artık:) bnmkinin şafağa bile bakmıyor banada soylettirmiyor:)

😓😓 uzakmış canm Allah yardımcınız olsun 😓 otobüsle kaç saatte gıdersın birde Denizi geçeceksi n uzun tek başına sıkıntı 😓

otobüsle tek başına imkansız burdan mersin mersnden gemi aslında mersnde arkadaşım var ama bilmiyorum olcak iş değil dönerken bişeyler planlıyoruz hem gemi içki getirmekiçin daha avantajlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…