hahahahahaha ay ne güzel yaaaa film gibiilkokul birden beriii çocukluk aşkıımmmbi ara koptuk biz izmire taşınınca şimdi 2 yıldır beraberiz yine
bacaklarım ağrıyo benm onu yaparken
oruç değilmsn bugün sen yorma kendini
bu arada bilim kurgu bnde severim ama şuan aklıma gelmiyor hiç bi film.akşam ne izlesek ki:44::44:
evet film gibiyizzzhahahahahaha ay ne güzel yaaaa film gibi
yerçekimsiz güzeldi izlemediysen izle bilmiyorum ki bakalım bi ay oruç oruç yaptım valla
evet film gibiyizzz
bakayım akşam bn ona madem.bnde yapcam o hareketi eve gidince
ben o hareketi buda sporla sağlıklı yaşam dı sanırım öyle bi topicten öğrenmiş orada uygulamalı var
bakarım bnde zaten nettede var video filn bakıp yaparız
orda tablosuda vardı nettede var tablosu ilk 50lyle başlıyosun arttırıyosun hergn
ilk ham oluyor ya zor oluyor yapmasıda sonradan alıştıkça artırabiliyorsun. siz aldınız mı uçak bileti ben şimdi bakıyorum biletlerede kasımda döncek ya,kasım ayı anca açıldı satışı en düşük 380 lira ya kasımın ki çok pahalı düşermi acaba yaa ne dersin
Nerden nereye alıyorsun bileti
ilk ham oluyor ya zor oluyor yapmasıda sonradan alıştıkça artırabiliyorsun. siz aldınız mı uçak bileti ben şimdi bakıyorum biletlerede kasımda döncek ya,kasım ayı anca açıldı satışı en düşük 380 lira ya kasımın ki çok pahalı düşermi acaba yaa ne dersin
diyarbakır izmir alcaz gidiş dönüş noldukiii
doğudan buraya mı 380 tatlkım düşmez zamn yaklaştıkça artar sun exprese pegaususa falan bak thy bakma o çok pahalı hep
Eki Görüntüle 1177296
Kızlar 1 ay şu squat programı deneyelim mi birlikte ne dersiniz??
aktarmasız bir tek sunexprs var zaten onla gidip gelcek yine. gidiş dönüş fiyatı bu.ekim çok ucuz ama kasım pahalı baya belki yeni açtıkları için satışı ondan pahalıdır.
Fiyatın pek fazla değişeceğini sanmıyorum ama promosyon ya da ekonomik olarak bazı dönemlerde bilet açılıyor daha uygun fiyata hemen alma bir süre takip et bence
Eki Görüntüle 1177296
Kızlar 1 ay şu squat programı deneyelim mi birlikte ne dersiniz??
ilk açılınca ucuz sonra pahalıya gidiyor diye biliorum ama bi bekle bakalım neden öyleki kasım tatil dönüşü diye olabilir:44:
bugün açıldı zaten kasım ayı belki ondan pahalıdır.bnm bildiğim o aya yaklaştığında artar fiyat ama bu bi garip biraz bekleriz bi bakalım belki düşer öyle alırız
sanamm ama napmış bunlar böyle ya gidiş dönüş mü tek dönüş mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?