2014 Yarenleri! :)

aynen canım beniim ayneen, napalımız kaderimizmiş yarenlik ben yarenliği de seviyorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence bu anı yaşamakta güzel ben sünnetini bile görmüştüm askerliğini görmekte nasip oldu dahada bağladı askerlik hepimizi tatlım

ben yerli film bakıyorum 2 gündür bi küçük eylül meselesine baktım bide su ve ateşe baktım dün ikiside güzeldi tatlım önerebilirim

bilim kurgu seviyorum ben daha çok onlar biraz duygusal filmler galiba adından öyle geldi ama bakıyım bi bugün duygusal film izleyemiyorum çok ağlak bi insanım

bence bu anı yaşamakta güzel ben sünnetini bile görmüştüm askerliğini görmekte nasip oldu dahada bağladı askerlik hepimizi tatlım

vaay bee maşallah canımm aynen çok bagladi bizi de birbirimize♥♥

çok kiloyum valla ya

anladım senin fazlan baya var sanırım ama öğünlerinin azaltarak veririsin birden butun yemeği kesme tatlım çok sağlıksız bol su iç su yediğin besinlerin hazmını kolaylaştırıyor cilde tırnağa saça çok iyi geliyor ya

bilim kurgu seviyorum ben daha çok onlar biraz duygusal filmler galiba adından öyle geldi ama bakıyım bi bugün duygusal film izleyemiyorum çok ağlak bi insanım
bu ikiside romantik tatlım çok güzel ama kesin ağlarsın canım bn öyle oldum çünkü

hahahaha bende 56dan 1 gram düşltüm mü acaba mekik çekmeye başladım bugün bide 100 suquat yaptım mı benden iyisi yok valla

squat bi ara yapıyordum baya zorlayıcı bacak ve karın için güzel bişey

bu ikiside romantik tatlım çok güzel ama kesin ağlarsın canım bn öyle oldum çünkü

squat bi ara yapıyordum baya zorlayıcı bacak ve karın için güzel bişey

dur yapıyım şimdi evet zaten 50 yapıyorum bırakınca nefes nefese kalıyorum yaparken zorlandığımı hissetmiyorum bırakınca aldığım nefes yetmiyo

dur yapıyım şimdi evet zaten 50 yapıyorum bırakınca nefes nefese kalıyorum yaparken zorlandığımı hissetmiyorum bırakınca aldığım nefes yetmiyo

bacaklarım ağrıyo benm onu yaparken
oruç değilmsn bugün sen yorma kendini
bu arada bilim kurgu bnde severim ama şuan aklıma gelmiyor hiç bi film.akşam ne izlesek ki:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…