ay valla sonunda ya 3 gündür düştüm düşcem ha gayret oldum
ben tatlıyı azaltsam bir de spora devam etsem baya bir şeye benzicem ahahah inşallah yani Allahın izniylee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay daha yarılamaya da çok var bayılazammmçok sevindim valla canım bak yarıladınız bile
aynen canım beniim ayneen, napalımız kaderimizmiş yarenlikben yarenliği de seviyorumm
kız bana da film önerebilir misinz güzel film bulamıyorum hiç
kaç kilosun hayatım
ay daha yarılamaya da çok var bayılazammm
aynen canım valla ben biraz dikkat ediyorum ama bakalım inşallah işe yarar ya zayıflamak istiyorummmm
günaydın tatlım ahahaaha bende mutluyum 6 aylara düştümmmmmmm
ben yerli film bakıyorum 2 gündür bi küçük eylül meselesine baktım bide su ve ateşe baktım dün ikiside güzeldi tatlım önerebilirim
kızlar demin tartıldım 49dan birazcık düşmüşümmmmm
bence bu anı yaşamakta güzel ben sünnetini bile görmüştüm askerliğini görmekte nasip oldudahada bağladı askerlik hepimizi tatlım
nasıl yarılamaya çok varr 6 ay değil misin şuann canım
bence bu anı yaşamakta güzel ben sünnetini bile görmüştüm askerliğini görmekte nasip oldudahada bağladı askerlik hepimizi tatlım
çok kiloyum valla ya
bu ikiside romantik tatlım çok güzel ama kesin ağlarsın canım bn öyle oldum çünkübilim kurgu seviyorum ben daha çok onlar biraz duygusal filmler galiba adından öyle geldi ama bakıyım bi bugün duygusal film izleyemiyorum çok ağlak bi insanım
hahahaha bende 56dan 1 gram düşltüm mü acaba mekik çekmeye başladım bugün bide 100 suquat yaptım mı benden iyisi yok valla
vaay bee maşallah canımm aynen çok bagladi bizi de birbirimize♥♥
bu ikiside romantik tatlım çok güzel ama kesin ağlarsın canım bn öyle oldum çünkü
squat bi ara yapıyordum baya zorlayıcı bacak ve karın için güzel bişey
hahahahaha kız sünnetini nasıl gördün ne zmandır tanıyosun onu
dur yapıyım şimdi evet zaten 50 yapıyorum bırakınca nefes nefese kalıyorum yaparken zorlandığımı hissetmiyorum bırakınca aldığım nefes yetmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?