Isi çıkmıştır canm merak etme yarin oglen filan arar yemekhanedeydi dimi o belki patates soyduryorlardir kıızzzz:)) üzülme tatlım benim
hahah bilmiyorum vallahi canım naptı ne ettii gunduz ben isteyim diye asla aramaz tee yarin aksam anca, uzulmuyorum da boyle butun gunu aksam aricak diye gecirdim aramayinca uzuldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiyiz sen nasılsın:)
askerim aramadı biraz keyifsizim o yuzden sen nasilsiin?
Tahmin edebiliyorum canm kendini hazırladın aramayinca boşlukta kaldın. Sabret bakalım sen kac gün dayanmis bi insansın yaa bundan bisey olmaz:) sizin yazın tatil olmuyormu ya normal okul gibi hep acik herlde
aynen canım dayanırım buna da Allahın izniyle.. :) bebeğim hep açığız biz ama yazın yaz okulumuz oluyor Eylülde normal eğitim öğretim dönemi :)
idare ederrr iştee
biz de bugün konuşmadık hiç, mesajlaştık sadecee
Cocuklarla ugrasmasi iyidir bn cok seviyorum ufakliklari tabi aşırı yaramazlar bunun dışında:))
iyidir ama zordur cook sorumluluk ister asiri sabir ister:)) yaramaz cocuk yook kesinlikle is ailede bitiyoor aile o hale getiriyor cocuklari :)
iyidir ama zordur cook sorumluluk ister asiri sabir ister:)) yaramaz cocuk yook kesinlikle is ailede bitiyoor aile o hale getiriyor cocuklari :)
Haklısın bazi aileler bilemiyor cocuga nasıl davranması gerektigini şımarık oluyor cocuklar hem küçükken hemde buyuduklerinde.canm ben artık kaçıyorum yarin görüşürüz pek giremeyebilirim kkya yarın aksama görüşürüz artik sen yaz ama arayinca iyi geceler canm sıkma canını tamam mi askerlik bu herseyi görüp yasicaz burda..
Çok sinirliyim yaaaa. Yok mu bir Allah ın kulu sevgilisi Selimiye de Üsküdar'da askerlik yapan ? !!!
Çok sinirliyim yaaaa. Yok mu bir Allah ın kulu sevgilisi Selimiye de Üsküdar'da askerlik yapan ? !!!
noldu kızzzzzzzzzzz :26::26::26:
noldu ya hayırdırr:/
Ya bzmkiyle gündüz konuşmuştum genelde yoğun olduğundan konuşma olayımız değişiyor.
Bana saat 10 da whatsdan yazdı hergün ytmadan o saatlerde konuşuyorduk. Beni merak etme döncem sana diye. Dönmedi yaa şaka gibi telidr açık. Kesin uyudu şimdiye kadar ama bnmde beklenyim artık usta brlik e tel biraz rahat olsun diye ama kapıda bariyerlerde gündüz nobetinde kendisi. Disiplin fazla onlarda.
Hayır ya bir kişi aynı yerden olmak rahatlatıyor insanı yaaa acemide Amasyadayken buradan olanlarla konuşmak harikaydı. ...
canım ya sen yinede şükret bak yine telefon sokabilmiş rahatda olmasa yine konuabiliyosun biz kaç aydır ankesörlüyle konuşuyoruz sonuna kadarda böyle olcak gibiYa bzmkiyle gündüz konuşmuştum genelde yoğun olduğundan konuşma olayımız değişiyor.
Bana saat 10 da whatsdan yazdı hergün ytmadan o saatlerde konuşuyorduk. Beni merak etme döncem sana diye. Dönmedi yaa şaka gibi telidr açık. Kesin uyudu şimdiye kadar ama bnmde beklenyim artık usta brlik e tel biraz rahat olsun diye ama kapıda bariyerlerde gündüz nobetinde kendisi. Disiplin fazla onlarda.
Hayır ya bir kişi aynı yerden olmak rahatlatıyor insanı yaaa acemide Amasyadayken buradan olanlarla konuşmak harikaydı. ...
oh cok sevindim kuzumm insallah hep sorunsuz gider isleriniz sorun yasamazsinizz♥♥
allah razı olsun canım teşekkür ediyorum siz nasılsınız nişanlın kayseriden memnun mu
biz de iyiyiz Allaha şükür dün aramadı işte bugün dört gözle bekliyorum, memnun ya şuan için acemiliğe bin basar falan diyor rahatımız yerinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?