aman iyi olsunlarda başka birşeye gerek yok arar inşallah canım benim günaydın bu arada
haklısın canım benim, günaydın sen nasılsınn? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiiym canım bende aşkım yeni görevine teslim olacak eşyalarını topladı telefonunu alacak belki ondan msj bekliyorum bende bir umut
albay şoförü sanırım dimi öyle hatırlıyorum, hadi hakkınızda hayırlısı olsun bence bugün arar yarından itibaren de bol bol mesaj atacak oyle hissediyorum kii :))
hisler doğru çıkmaya başladı canım msj attıbu arada kobay fare ile naci ayrıldı mı
alçıda işteee
kızlaar cocuklarla parktayızz salıncakta sallanıyorum haha cocuklar gibi mutluyuummm
hisler doğru çıkmaya başladı canım msj attıbu arada kobay fare ile naci ayrıldı mı
kızlar günaydın bugün yeniden aranızdayım
hosgeldin bebegimm nerelerdesin yahu:)
yarın 200lere düşüyosun sallanırsın tabi salıncaklardatatlım dikkat et oruç oruç miden bulanır
hahahah bu aralar sinirim tepemde ceza aldım kkdanözledim siziii
hahahhasorma valla mutluyum ben bide isten sonra yuruyuse gidiyorum oruclu oruclu
biz de seni ozlediik ne cezasi be
ya bende askere gittiğinden beri iki üç kere günlük yazdım kesin pişman olcam hatta oldum bile şuan keske ilk gittiği günden beri hergünü yazsaydım :18:barıştık hayatım dün çarşıya çıkmış yine eskisi gibiyiz evde defter buldum ona günlük yazmaya başladım
valla sen zayıflıcan benim göbek yerinde hala kocaman:26:
ya kapalı açık mevzusu vardı bi yerde bende kızdım laf ettim ceza aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?