2014 Yarenleri! :)

haklısın canım benim, günaydın sen nasılsınn? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiiym canım bende aşkım yeni görevine teslim olacak eşyalarını topladı telefonunu alacak belki ondan msj bekliyorum bende bir umut

iyiiym canım bende aşkım yeni görevine teslim olacak eşyalarını topladı telefonunu alacak belki ondan msj bekliyorum bende bir umut

albay şoförü sanırım dimi öyle hatırlıyorum, hadi hakkınızda hayırlısı olsun bence bugün arar yarından itibaren de bol bol mesaj atacak oyle hissediyorum kii :))

QUOTE=pofuduk16;36062035]albay şoförü sanırım dimi öyle hatırlıyorum, hadi hakkınızda hayırlısı olsun bence bugün arar yarından itibaren de bol bol mesaj atacak oyle hissediyorum kii :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

inşallah canım evet öyle albay şöforu

hisler doğru çıkmaya başladı canım msj attı bu arada kobay fare ile naci ayrıldı mı

hisler doğru çıkmaya başladı canım msj attı bu arada kobay fare ile naci ayrıldı mı

hahaha bak hislerim kuvvetli baya masallah ayrilmislardi ama bariscak gibilerdi naptilar bilmiyorum

kızlaar cocuklarla parktayızz salıncakta sallanıyorum haha cocuklar gibi mutluyuummm

yarın 200lere düşüyosun sallanırsın tabi salıncaklarda tatlım dikkat et oruç oruç miden bulanır

hahahha sorma valla mutluyum ben bide isten sonra yuruyuse gidiyorum oruclu oruclu

barıştık hayatım dün çarşıya çıkmış yine eskisi gibiyiz evde defter buldum ona günlük yazmaya başladım
ya bende askere gittiğinden beri iki üç kere günlük yazdım kesin pişman olcam hatta oldum bile şuan keske ilk gittiği günden beri hergünü yazsaydım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…