Ya şimdi biraz süslü görünmem lazım, bu nasıl ajans demesinler ki dikkat ediyolar öyle şeylere. Ajansıma laf gelmesin
Geçen sene suratsız ve özensiz diye son dakika bi kızın işi iptal olmuştu. Tamam süslenmeyi hallederiz de hava çok sıcak ya, onu da düüşünmem lazım
Ayrıca oruçluyum, ruj süremem, dudaklarımı fırçalıycam rengi gelsin diye
tabi onada dikkat etmen lazım güleryüze önem veriyorlar çok böyle işlerde
rujdan oruç bozulmaz ya
gidene kadr baya acı verici olcak sana sıcakta yürüyerekmi gtcen napcan:44:
Yok canım tramvayla giderim herhalde, klimalı çünkü. zaten epey uzakta, şemsiye de alırım yanıma muhtemelen. Aslında duş alıp çıkmak en mantıklısı ama benim saçlarım kurumaz hemen, çok uzun. Islak saçla gidebilceğim bi yer değilNeyse gideyim de hazırlanayım ben, öptüm kuzucuk
günaydıınn herkes uyuyor herlde kimse yok
valla 1 saat önce uyandım
1 de falan yattık sahurda söyleniyodum en son sonra bi yatış o yatışMaşallah kacta uyudunki bu kadr gec uyandin
1 de falan yattık sahurda söyleniyodum en son sonra bi yatış o yatış
bnde öyle uyudum zaten bie sabah erkenden uyandım olcak şeymi yaa
ahh sorma kuzu oruç bugün kolay geçecek demektir sevdiceğimle de konuştuk çok bunalmış bıraz moralim bozuldu ama geri kalan herşey iyi gidiyor
Yok canım tramvayla giderim herhalde, klimalı çünkü. zaten epey uzakta, şemsiye de alırım yanıma muhtemelen. Aslında duş alıp çıkmak en mantıklısı ama benim saçlarım kurumaz hemen, çok uzun. Islak saçla gidebilceğim bi yer değilNeyse gideyim de hazırlanayım ben, öptüm kuzucuk
ben bugün iyi değilim anlatırım sonra sana buraya yazmayım
bebek nerdesin kız uyumaya gtcem şimdi
burdayım yawrimuu:) valla bnmde uykum geldi yaa uyuyalım hadii
selammm kızçelerrr
yattım uyuyamadım gene tırnaklarıma karışım yapıyorum güçlensin diye
sende her bölgeye uygulanan karışım çok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?