2014 Yarenleri! :)

Aklima geldikce yazarim canim.. mesela gokhanla biz eminonune gttgmzde asker kunyesi yaptrmsti gokhan banada yaptrms yildonumu trihimiz adimiz yazio yaptrablrsnz szde:)) bu arada corlunun neresindensin?

Aklima geldikce yazarim canim.. mesela gokhanla biz eminonune gttgmzde asker kunyesi yaptrmsti gokhan banada yaptrms yildonumu trihimiz adimiz yazio yaptrablrsnz szde:)) bu arada corlunun neresindensin?

Bu künye işini ben burda bi yerde sordum askerde yaptırılıyo o dediler demekki varmıs yapan yerler tesekkür ederim canım :)) corlu merkez canım corlu ilce zaten annem saraylı demistin ya saray gibi yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok o acidan demedim koylerindemi diye sordum :) evet yaptirabiliosun eminonunde onuda..

Benim kocam gidecek inslh ekimdn snra bakalim hayirlisi ya aslnda bide kizm var galiba o oaray adm atinca daha gelmiyck yani subay faln olcm diyor ama istemiyorm ne diyim allh yardm etsin bize

Yok o acidan demedim koylerindemi diye sordum :) evet yaptirabiliosun eminonunde onuda..

He anladım canım yok merkez :) iyi geceler bu arada yarın iş var ben kaçtım sen yarın sabah mı gidiyosun askerinin yanına :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen istanbuldamısın eminönüne sürekli gidiyomusun?

o da ayrı bir mesele dolabın önüne geç düşün iki saat bn tişört kot çıktım:26:

Ya şimdi biraz süslü görünmem lazım, bu nasıl ajans demesinler ki dikkat ediyolar öyle şeylere. Ajansıma laf gelmesin
Geçen sene suratsız ve özensiz diye son dakika bi kızın işi iptal olmuştu. Tamam süslenmeyi hallederiz de hava çok sıcak ya, onu da düüşünmem lazım
Ayrıca oruçluyum, ruj süremem, dudaklarımı fırçalıycam rengi gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…