- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kendi topiğimden neden kaçayım?
Kimse olmuyor, boş topiğe neden yazayım?
Dogru dedin canım eminönüne gitmek en iyisi :) ben de traş takımı alırım diye düsünmüstüm erkekler icin önemli bi ihtiyaç :)) baska tüyoların da varsa alırım canım askerlikle ilgili bişey bilmiyorum nasipse yaşayarak öğrenicez herhalde :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aklima geldikce yazarim canim.. mesela gokhanla biz eminonune gttgmzde asker kunyesi yaptrmsti gokhan banada yaptrms yildonumu trihimiz adimiz yazio yaptrablrsnz szde:)) bu arada corlunun neresindensin?
Bu künye işini ben burda bi yerde sordum askerde yaptırılıyo o dediler demekki varmıs yapan yerler tesekkür ederim canım :)) corlu merkez canım corlu ilce zaten annem saraylı demistin ya saray gibi yani :))
Yok o acidan demedim koylerindemi diye sordum :) evet yaptirabiliosun eminonunde onuda..
He anladım canım yok merkez :) iyi geceler bu arada yarın iş var ben kaçtım sen yarın sabah mı gidiyosun askerinin yanına :)
Benim kocam gidecek inslh ekimdn snra bakalim hayirlisi ya aslnda bide kizm var galiba o oaray adm atinca daha gelmiyck yani subay faln olcm diyor ama istemiyorm ne diyim allh yardm etsin bize
Hadi ya neden subay olacakmis?? Aramiza hsgldn simdden bu arada :)
canım sen istanbuldamısın eminönüne sürekli gidiyomusun?Aklima geldikce yazarim canim.. mesela gokhanla biz eminonune gttgmzde asker kunyesi yaptrmsti gokhan banada yaptrms yildonumu trihimiz adimiz yazio yaptrablrsnz szde:)) bu arada corlunun neresindensin?
kızlar uyudunuz muu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım hepimizi inşallah :) birbirimize hep destek tam destek :))
günaydıınn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydıınn herkes uyuyor herlde kimse yok
Herhalde
Ne giysem acaba yaa :44:
o da ayrı bir mesele dolabın önüne geç düşün iki saatbn tişört kot çıktım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?