Evet kuzum yakınız19 mayısta evet 2 tane var. Kırmızı yazılı olandayım ismini vermiyim reklam olmasın ama sonu med olarak bitendeyim
tamam tamam anladım ben bende düşünüyorum lazerde şu yazın geçmesini bekliyorum işte kampanya olacak mı var mı önerir misin siziin orayı tatlım
Evet kuzum bende yazın geçmesini bekliyorum kışa doğru eylül ekim gibi başlayacağım. Kampanya var kuzum bizde her daim kampanya oluyorÖneririm tabikide kuzum. Ayrıca bizde hemen hemen lazer cihazlarının hepsi vardır. Her merkezde her cihaz bulunmuyor. Çoğu firma tek cihazla bile çalıştığı oluyor
peki canım sizddeyim inşallahhhhütüleme yönetmi diye bişi çıkmış onun hakkında bir bilgin var mı peki :) buldum seni sorayım canım :))
İsimlerini bile değiştirdiler yahuDiode Lazer kuzum o
Kuzum tüy yapını bilmiyorum ama sana şu şekilde ifade edeyim. Eğer ki kıl yapın kalın ve siyah ise, ten rengin ise açık ise sana Alexandrite Lazeri öneririm. Kısa sürede sonuç alabileceğin son teknoloji bir cihazdır. Bununla başlarsın daha sonra baktın tüylerin inceldi artık cihaz görmüyor seni diode lazere almaya başlarlar. Tüylerin yok denecek kadar azalır. Ama sakın yaptıracağın zaman ağda falan kullanma son 1 ay. Jilet falan kullan kıl kökleri tamamen çıksın ve varsa batıklarında çıkar. Çok daha iyi sonuç alırsın
hmmm anladım canım :) zaten sizin orası uzun zamandan beri var gelicem inşallah oraya :)) ee senin günler nasıl geçiyor? askeri beklemek, oruç vb :))
Evet kuzum
İyi geçiyor kuzum oruç çok şükür gayet iyi
Askerimde iyi çok şükür henüz nöbetleri başlamamış. Şimdilik boş duruyoruz dedi. Telefonda kullanıyor rahatız çok şükür inşallah devam eder böyle
ohhh ne güzel sevindim adınıza valla :) bizimki dağıtıma gelmediği için sokamadı telefon falan öyle ankesörlüden konuşmaya devam bizde
Olsun kuzum arayabilmesi bile güzelBayramda gelecek zaten dimi o zaman götürür
ilk günden beri arıyor çok şükür o konuda sıkıntımız yok Allah'tan :) ama cebi olsa her dakka olmasa bile ulaşabileceğini bilmekte güzel olurduinsanoğlu ne doyumsuz he evet canım bayramda burada nasipse :)
Doymuyoruz valla kuzum ne olursa olsun ancak dizimizin dibinde olurlarsa içimiz rahat ederÇok şükür az kalmış kuzum
hislerime tercüman oluyorsun kuzum şuannnçok şükrrr :) senin sevdiceğin gelecek mi peki?
Benim müstakbel eşim yeni gittiBugün 4 gün oldu gideli
oooo daha yeniymiş kurbanda gelir sevdiceğinde kuzum :) bizimki ozamana gelemicem
Kurbandan sonra gelecek kuzum özellikle kurbanda gelmiyor. Kurbandan sonra geldiğinde de düğün salonumuzu tutucaz, nikah işlemlerimizi halledicez Allahın izniyle
ayyy :)) darısı başıma inşallah kuzum dua et bana bol bol emiii :) bizim daha tanışma faslı bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?