Allah tez zamanda kavuştursun inşallahhhh :) Bizimkinin her 2side Kütahya canım :) kolay görüşebiliyor musunuz peki?
ayyy süper :)) bizim aramızda 5 saatlik yol vartelefonda konuşabiliyoruz .. Çarşıya çıktığındada işte nette görüşebiliyoruz
Daha yeni gitti kuzum usta birliğine. Bugün 2. günüHenüz alışma aşamasındayız ama her akşam çok rahat mesajlaşıyoruz Telefon kullanıyor yani
Aminnnn kuzum tüm asker yarenlerini tez zamanda kavuştursun inşallahh
Daha yeni gitti kuzum usta birliğine. Bugün 2. günüHenüz alışma aşamasındayız ama her akşam çok rahat mesajlaşıyoruz Telefon kullanıyor yani
Aminnnn kuzum tüm asker yarenlerini tez zamanda kavuştursun inşallahh
Rahatsa sorun yok canım
Eee anlat bakalım EvMakinesi kimdir? Evli midir, nişanlı mıdır?
Bizimki dağıtıma gelmedigeleydi telefon sokardı da sokamadı bayramda burada inşallahh :) sizin adınıza sevindim ama darısı başımızaa :)
Rahattt birazcık şimdilik :) EvMakinası 23 yaşında bekar biri :) sevdiceğini bekleyen hanım hanımcık biriyimee mutella kimdir :)
Bizimki dağıtıma gelmedigeleydi telefon sokardı da sokamadı bayramda burada inşallahh :) sizin adınıza sevindim ama darısı başımızaa :)
Rahattt birazcık şimdilik :) EvMakinası 23 yaşında bekar biri :) sevdiceğini bekleyen hanım hanımcık biriyimee mutella kimdir :)
Hımm bişeycik kalmadı zaten bayramaOndan sonra daha da rahat olursunuz
Sen Pendikte mi oturuyosunBende Pendik/Kaynarcada oturuyorum ve Pendikte çalışıyorum
Ben de 22 yaşındayım yeni mezun oldum, 5 gün sonra 4 aydır asker yareni olcam
Daha nişan falan olmadı gelince düşünüyoruz inşallah
Kasımda rahat olurum diyor bakalım canım :) Evettt bende Pendikte oturuyorumPendik köprüsüne yakınım işte :) aaa tanıdık mıyız ki yoksammm
Kısa dönem mi yapıyor sevidğin askerliğini? :) Bizde öyle düşünüyoruz bakalım kısmetse ama daha tanışma olmadı :) baba biliyor ama gerisi gelmedi askerliğini yapmadı diyeisteme tanışma oldu mu peki askerin gitmeden önce?
Kasımda rahat olurum diyor bakalım canım :) Evettt bende Pendikte oturuyorumPendik köprüsüne yakınım işte :) aaa tanıdık mıyız ki yoksammm
Kısa dönem mi yapıyor sevidğin askerliğini? :) Bizde öyle düşünüyoruz bakalım kısmetse ama daha tanışma olmadı :) baba biliyor ama gerisi gelmedi askerliğini yapmadı diyeisteme tanışma oldu mu peki askerin gitmeden önce?
Kısa dönem canım. Babama daha söylemedik aslında biliyor ima ediyor arada ama konuşmadım daha. Haliyle isteme olmadı ama annelerimiz tanışıyor görüşüyorlar
İşte babam askerliği bahane etmesin diye askerden önce gelmedi benim sevgilim de
Benimkide öyle diyor alt devreler gelince anca rahatlarım diyor
Kız bilemedim ki eneee ne kadar yakınız
Bizim baba yok vermicem deyip şaka takılıyorda ne kadar ciddi bilemiyorum :) ahh ahh nasıl ikna etcem babamı bilemiyorumbayramda tanısmaya gelmek istiyor da bakalım ne olacak en iyisini yapmış sevdiğin :) bizimkide gitti hayırlısıyla gidip gelsinler :)
ayyy çok merak ettim ben seni herşeyimiz aynı nerdeyse :))))
Bizim baba yok vermicem deyip şaka takılıyorda ne kadar ciddi bilemiyorum :) ahh ahh nasıl ikna etcem babamı bilemiyorumbayramda tanısmaya gelmek istiyor da bakalım ne olacak en iyisini yapmış sevdiğin :) bizimkide gitti hayırlısıyla gidip gelsinler :)
ayyy çok merak ettim ben seni herşeyimiz aynı nerdeyse :))))
Bende merak ettim valla kızHatta diğer topikte konuştuğun arkideş varya Beloved oda benim çok yakın arkadaşım 2006 yılından beri tanıyorum farklı topiklerde takılıyoruz böyle
Verir verir sen bakma öyle söylediğine canım
Aminnn inşallah hayırlısıyla gelirler
Kesinlikle öyle kuzumAhh Ahhh geçsin günleerrr
Sagol bitanem size de hayirli olsun girerken telefonunu almislardi dun geri vermişler:))vayy canım albay postası çok iyi benimkide albay şöforu şimdi senin nişanlınında odası filan olacak telfonda kullanır hayırlı olsunn
tatlım uzun süredir olan bişey artık kafama dank etti uzun uzun anlatmak istemöiyorum şu anama kesin bitti kafamda
bende tam pendikliler ne kadar varmış dicektim tam anaaaa azıcık daha tanıt bakim tanıyacak mıyım
korkuyorum işteters anına gelir işler terse dönerse diye korkuyorum herşeyin hayırlısı hakkımızda tatlım
Amin canım aminnn
Zannetmiyorum kız tanıyacağınıPendik Kaynarcada Marmara Hastanesinin orada oturuyorum.
22 yaşındayım eylülde 23
Pendikte estetik ve güzellik merkezinde bilgi işlemde çalışıyorum 19 mayıs caddesinde
Sagol bitanem size de hayirli olsun girerken telefonunu almislardi dun geri vermişler:))
Hayırlısı olsun kuzum ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamm. kizlarrr nereye kayboldu boylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?