2014 Yarenleri! :)

Daha yeni gitti kuzum usta birliğine. Bugün 2. günü Henüz alışma aşamasındayız ama her akşam çok rahat mesajlaşıyoruz Telefon kullanıyor yani

Aminnnn kuzum tüm asker yarenlerini tez zamanda kavuştursun inşallahh

Bizimki dağıtıma gelmedi geleydi telefon sokardı da sokamadı bayramda burada inşallahh :) sizin adınıza sevindim ama darısı başımızaa :)

Rahatsa sorun yok canım
Eee anlat bakalım EvMakinesi kimdir? Evli midir, nişanlı mıdır?

Rahattt birazcık şimdilik :) EvMakinası 23 yaşında bekar biri :) sevdiceğini bekleyen hanım hanımcık biriyim ee mutella kimdir :)

Ben de 22 yaşındayım yeni mezun oldum, 5 gün sonra 4 aydır asker yareni olcam
Daha nişan falan olmadı gelince düşünüyoruz inşallah

Hımm bişeycik kalmadı zaten bayrama Ondan sonra daha da rahat olursunuz

Sen Pendikte mi oturuyosun Bende Pendik/Kaynarcada oturuyorum ve Pendikte çalışıyorum

Hımm bişeycik kalmadı zaten bayrama Ondan sonra daha da rahat olursunuz

Sen Pendikte mi oturuyosun Bende Pendik/Kaynarcada oturuyorum ve Pendikte çalışıyorum

Kasımda rahat olurum diyor bakalım canım :) Evettt bende Pendikte oturuyorum Pendik köprüsüne yakınım işte :) aaa tanıdık mıyız ki yoksammm

Ben de 22 yaşındayım yeni mezun oldum, 5 gün sonra 4 aydır asker yareni olcam
Daha nişan falan olmadı gelince düşünüyoruz inşallah

Kısa dönem mi yapıyor sevidğin askerliğini? :) Bizde öyle düşünüyoruz bakalım kısmetse ama daha tanışma olmadı :) baba biliyor ama gerisi gelmedi askerliğini yapmadı diye isteme tanışma oldu mu peki askerin gitmeden önce?

Kısa dönem canım. Babama daha söylemedik aslında biliyor ima ediyor arada ama konuşmadım daha. Haliyle isteme olmadı ama annelerimiz tanışıyor görüşüyorlar
İşte babam askerliği bahane etmesin diye askerden önce gelmedi benim sevgilim de

Benimkide öyle diyor alt devreler gelince anca rahatlarım diyor

Kız bilemedim ki eneee ne kadar yakınız

Bizim baba yok vermicem deyip şaka takılıyorda ne kadar ciddi bilemiyorum :) ahh ahh nasıl ikna etcem babamı bilemiyorum bayramda tanısmaya gelmek istiyor da bakalım ne olacak en iyisini yapmış sevdiğin :) bizimkide gitti hayırlısıyla gidip gelsinler :)

Benimkide öyle diyor alt devreler gelince anca rahatlarım diyor

Kız bilemedim ki eneee ne kadar yakınız

ayyy çok merak ettim ben seni herşeyimiz aynı nerdeyse :))))

Verir verir sen bakma öyle söylediğine canım
Aminnn inşallah hayırlısıyla gelirler

Bende merak ettim valla kız Hatta diğer topikte konuştuğun arkideş varya Beloved oda benim çok yakın arkadaşım 2006 yılından beri tanıyorum farklı topiklerde takılıyoruz böyle

Bende merak ettim valla kız Hatta diğer topikte konuştuğun arkideş varya Beloved oda benim çok yakın arkadaşım 2006 yılından beri tanıyorum farklı topiklerde takılıyoruz böyle

bende tam pendikliler ne kadar varmış dicektim tam anaaaa azıcık daha tanıt bakim tanıyacak mıyım

Verir verir sen bakma öyle söylediğine canım
Aminnn inşallah hayırlısıyla gelirler

korkuyorum işte ters anına gelir işler terse dönerse diye korkuyorum herşeyin hayırlısı hakkımızda tatlım
Amin canım aminnn

vayy canım albay postası çok iyi benimkide albay şöforu şimdi senin nişanlınında odası filan olacak telfonda kullanır hayırlı olsunn
Sagol bitanem size de hayirli olsun girerken telefonunu almislardi dun geri vermişler:))
tatlım uzun süredir olan bişey artık kafama dank etti uzun uzun anlatmak istemöiyorum şu an ama kesin bitti kafamda

Hayırlısı olsun kuzum ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zannetmiyorum kız tanıyacağını Pendik Kaynarcada Marmara Hastanesinin orada oturuyorum.

22 yaşındayım eylülde 23

Pendikte estetik ve güzellik merkezinde bilgi işlemde çalışıyorum 19 mayıs caddesinde

Yakın yerlerde oturuyormuşuz ama :)) bende sana yürüme mesafesi 20dkka uzaklığındayım :) 19mayısta 2 tane vardı sanırım estetik ve güzellik merkezi bende özel bir şirkettin mikrobiyoloji labında çalışıyorum tuzlada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…