2014 Yarenleri! :)

saolun kizlar valla icimi dokebiliyorum burda iyi ki varsiniz..

bugun son kez goruscez insallah kendimi hakim olmaya caliscam aglayip onu da uzmicemmm

saolun kizlar valla icimi dokebiliyorum burda iyi ki varsiniz..

bugun son kez goruscez insallah kendimi hakim olmaya caliscam aglayip onu da uzmicemmm

gitmeden önce son kez de lütfen nr demek son kez? bol bol sarıll onu sevdiğinii beklediğini hissettiiirr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gitmeden önce son kez de lütfen nr demek son kez? bol bol sarıll onu sevdiğinii beklediğini hissettiiirr:)

4 agustos belcikaya doncem canim.. memlekete gitmeseydi daha 2 haftamiz olacakti gorusmek icin ama malesef gitmek zorunda..

bolbolllll sarilicammmmm insalllahhhh

ayneen :) iyiyim canım benim seni sormalı izindeyim ben de :) senin nasıl gidiyoor? :)

Ohhh mis valla bnm yerimede dinlen 😊 bende is guc dunya hali iste 😁 sevdicegim gelecek bayramaaa :))

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

4 agustos belcikaya doncem canim.. memlekete gitmeseydi daha 2 haftamiz olacakti gorusmek icin ama malesef gitmek zorunda..

bolbolllll sarilicammmmm insalllahhhh

nereye gidecek acemiliği belli mii :)

Ohhh mis valla bnm yerimede dinlen 😊 bende is guc dunya hali iste 😁 sevdicegim gelecek bayramaaa :))

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

ohh bizim de ekimin son haftası iznimiiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…