hepiciğinize günaydınlar olsuuunnn
bak yine görüşemiyoruz pofuduk yaaa
selammmm
kızlar nasılsınız? ben taktım kafaya vallahi boşver diyorum beceremiyorum =( bunaldım yaaaa
yaaa bir dişim geridedir yıllardır önden 2. diş tel taktırdım geçen gün (hiç şikayetim de yoktu görüntü açısından sevimli gelirdi hatta) benimki aradı napıyorsun ne ediyorsun dedim tel taktırdım verdiği tepki "ne gerek vardı yaaaa ben öyle seviyordum" oldu. "ne yapayım ben de seviyordum ama taktırdım dişçi de ikna etti hazır tatildesin diye" dedim. hani şimdilik hava hoş ama fırçalayamıyorum doğru düzgün ya çürüyecekti ya da diş taşı vs yüzünden kaybedecektim dişi sağlık açısından en doğru seçim buydu ileride implant yaptırmam gerekirdi. o zaman da doktora "doktor benim dişim gerideydi yamuktu implantı da yamuk yapın mı diyecektim? tabii ki hayır. ama bu verdiği tepki ben nasıl sinir etti anlatamam yaaa =(( ben kendimi zor ikna ettim sağlık bu kızım diye diye adam kafamı tekrar pişmanlıklara sürükledi yani... taktım kafaya o tepkisini şaka yaptım felan diye toparlamaya çalıştı yapmadın dedim. "öyle hoşuma gidiyordu yalan yok ama ağız sağlığı bu" dedi. ( ebe adam bu düşüncelerin 3 dk. önce neredeydi?) offf atamıyorum kafamdan onun karşısında her güldüğümde aklıma bu gelmez umarım. tabii bunun için askerden dönmesi lazım =D
hahaha askerden dönünce aklının ucundan bile geçmezaman canım sen biraz dişçinin etkisiyle yaptırdın ama kafanın bir yerinde de soru işareti vardı bence sen de onu silmesini bekledin ama o bir tane daha yarattı gibi ama anlık bir şey ya hiç dert etmee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım :)selam hatunlaaar
Allahımmmm beni anladın yaaa teşekkür ediyorummm sana!!! adama trip atmayı kesmem lazım artık gerçekten ben bile bıktım kendimden =D
nasıl bekleyeceksiniz asker yolunu
Allahımmmm beni anladın yaaa teşekkür ediyorummm sana!!! adama trip atmayı kesmem lazım artık gerçekten ben bile bıktım kendimden =D
gururla sabırla aşkla bekleniyor.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?