2014 Yarenleri! :)

yaaa bir dişim geridedir yıllardır önden 2. diş tel taktırdım geçen gün (hiç şikayetim de yoktu görüntü açısından sevimli gelirdi hatta) benimki aradı napıyorsun ne ediyorsun dedim tel taktırdım verdiği tepki "ne gerek vardı yaaaa ben öyle seviyordum" oldu. "ne yapayım ben de seviyordum ama taktırdım dişçi de ikna etti hazır tatildesin diye" dedim. hani şimdilik hava hoş ama fırçalayamıyorum doğru düzgün ya çürüyecekti ya da diş taşı vs yüzünden kaybedecektim dişi sağlık açısından en doğru seçim buydu ileride implant yaptırmam gerekirdi. o zaman da doktora "doktor benim dişim gerideydi yamuktu implantı da yamuk yapın mı diyecektim? tabii ki hayır. ama bu verdiği tepki ben nasıl sinir etti anlatamam yaaa =(( ben kendimi zor ikna ettim sağlık bu kızım diye diye adam kafamı tekrar pişmanlıklara sürükledi yani... taktım kafaya o tepkisini şaka yaptım felan diye toparlamaya çalıştı yapmadın dedim. "öyle hoşuma gidiyordu yalan yok ama ağız sağlığı bu" dedi. ( ebe adam bu düşüncelerin 3 dk. önce neredeydi?) offf atamıyorum kafamdan onun karşısında her güldüğümde aklıma bu gelmez umarım. tabii bunun için askerden dönmesi lazım =D

hahaha askerden dönünce aklının ucundan bile geçmez aman canım sen biraz dişçinin etkisiyle yaptırdın ama kafanın bir yerinde de soru işareti vardı bence sen de onu silmesini bekledin ama o bir tane daha yarattı gibi ama anlık bir şey ya hiç dert etmee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahımmmm beni anladın yaaa teşekkür ediyorummm sana!!! adama trip atmayı kesmem lazım artık gerçekten ben bile bıktım kendimden =D

Geçmiş olsun canim ozlem var ya arada aslinda hersey bu ozlemin sucu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Haklısın içimden seni özledim demek geçerken bambaşka şeyler çıkıyor ağzımdan bazen...

Allahımmmm beni anladın yaaa teşekkür ediyorummm sana!!! adama trip atmayı kesmem lazım artık gerçekten ben bile bıktım kendimden =D

bıktırmayalım adamları valla elimizden kayar giderler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl bekleyeceksiniz asker yolunu

nasıl bekleyeceksiniz derken bi adama kör kütük aşıksan öyle güzel beklieniyorki aşla gururla onu özleyerek bekliyorsun neden böyle bir soru sordunuz anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…