2014 Yarenleri! :)

kuzum benim asker bana yakın düştü diye çok mutlu benden ayrılacağı içinde çok üzgün ben ise çok kötü durumdayım ben üzilmim diye şaklabanlık yapmakla meşgul

ama üzme onu bak o sana çaktırmamak için öyle yapar senin güçlü durman lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi bakalım sevindim şekerimmm ağlamak yokk gitsinler gelsinler dua edelim :)

aynen canım benim ağlamak çözüm olsaydı ooo neler olurdu neler sevgilim kızıyor zaten ben ağlayınca:)

bebişler evet yerler açıklandı son durumlar neler nasılsınız sizzz askerleriniz? alalım haberleri :)

Askerim memlekette gelmesini bekliyorum uc aydır göremiyorum cok özledim

21. Gunu doldurduklari gun yemin torenleri oluyor tatlim :) arar arar rahat hemde,alisacaksiniz allahin izniyle..

gerim gerim gerildim ben de yahu..

:18::18::18::18:

bebişler evet yerler açıklandı son durumlar neler nasılsınız sizzz askerleriniz? alalım haberleri :)

Ne kadar belli etmesemde kabullenmeye çalışıyorum gitmesinii.. Benim sevdiceğimde havacı olacak Kütayha'da.. Allah hepimize sevdiklerimize bir an önce kavuştursun...

Kızlar, askerlerinizin yerleri hayırlı olsun, sağsalim gidip sağsalim dönsünler inşallah

:18::18::18::18:

Ne kadar belli etmesemde kabullenmeye çalışıyorum gitmesinii.. Benim sevdiceğimde havacı olacak Kütayha'da.. Allah hepimize sevdiklerimize bir an önce kavuştursun...

aynen canımm ya şaka gibi geliyor açıkçası :26: hadi hayırlısı olsun canım Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…