• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Aynen öyle kuzum bahane uyduruyorlar. Şimdide saat 14:30 dan beri mesaj atıyor cevap vermiyorum arıyor açmıyorum. Öyleyse böyle. Bana bunu yaşatmaya hakkı yok. Ben son zamanlarımızda daha çok konuşur görüşürüz diye düşündükçe iyice çekildi kabuğuna çıtı çıkmıyor.

**

Tamam yaşadıkları normal değildir ama senin bunda ne suçun var. Aileni yada nereli olacakları seçme gibi bir lüxün olamıyor malesef yada onların kürtçe konuşup konuşmamalarını engelleyemezsin ki. Hadi oldu diyelim 1 olur 2 olur. Nasıl insanlar ingilizce konuşmayı seviyorsa bunuda bu şekilde düşünmek gerek.

Eğer seninle bir yaşamı paylaşmak istiyorsa biraz kendini zorlamalı. Alışmaya çalışmalı, çabalamalı kuzum :26:

Anladim canim ama sonra gorusemeyceksiniz dogru durust istersen bu kadar fazla kizma, askere gidiyo diye bu seferlik torpil gec :31:

Anladim canim ama sonra gorusemeyceksiniz dogru durust istersen bu kadar fazla kizma, askere gidiyo diye bu seferlik torpil gec :31:

Askerdeyken daha da kötü olacak kuzum şimdi herşeyi ört pas edersem. Bu sefer o başlayacak neden aramıyosun etmiyosun diye. Şimdi anlasın istiyorum beni. Konuşmak isteyipte konuşamamak neymiş anlasın. Madem kendini askerliğe bu kadar adapte etmiş. Birazda ben adapte edeyim :47:

Çok sinirliyim kuzum çok :47:

Askerdeyken daha da kötü olacak kuzum şimdi herşeyi ört pas edersem. Bu sefer o başlayacak neden aramıyosun etmiyosun diye. Şimdi anlasın istiyorum beni. Konuşmak isteyipte konuşamamak neymiş anlasın. Madem kendini askerliğe bu kadar adapte etmiş. Birazda ben adapte edeyim :47:

Çok sinirliyim kuzum çok :47:

Ay canim kiyamammm
Ben de cook sinirliyim coook :47:
Offf offf

Bende sana özendim tatlım şafağın benden az daha önce kavuşcaksın sevdiğine ne güzel:)) allah yardımcıları olsun inşallah

aramızda fazla yoktur senle canım ya bnmki 7 şubatta gtti.şafak saymıyorum artık bilmyrm şuan kaçtayız.amin yardımcıları olsun Rabbim..

İyi olur canin :) biz de annemle kuzenimin yemin torenine gitmeyi dusunuyoruz :) izmiree :)

Gidin kuzum güzel bir destek olur ailesinden birilerini görmek :31: Hemde gitmişken gezersiniz izmiri de :16:

Tatlım ben çıkıyorum. Malum mesai bitti :31: Görüşürüz yarın.

Kendine çok iyi bak. İyi akşamlar :3:

Gidin kuzum güzel bir destek olur ailesinden birilerini görmek :31: Hemde gitmişken gezersiniz izmiri de :16:

Tatlım ben çıkıyorum. Malum mesai bitti :31: Görüşürüz yarın.

Kendine çok iyi bak. İyi akşamlar :3:

Tamam canim gorusuruz hoscakal sana da iyi aksamlar :3:

İstanbuldan katılıyorum yaşım 30 özel bi klinikte doktorum psikolog.Senin bi derdin var gibi istersen terapiye gel bana
Peki ya sen:27:

Dövecem sizi:72:

harbi mi la :52::52::52::52::60: memnun oldum bende 20 yaşındayım, uzay mühendisliği okuyorum ilerde NASA da çalışmak için teklif aldım, askerimi bekliyorum :52:

Back
X