çok şükür bebeğiim, amiin inşallahhhh beraber de kullanırız hihi
kızlar yaa facebookta falan ekleyelim mi birbirimizi ne dersinizzz?
İnstagram a da gelirim ahahahaben de instagramı zar zor açtım ahahha ama açtım sonundagel instagrama
Bnm aşkım bugün bi adres yazdırdı askerdeki sivil memurun ev adresmiş mi neymiş ptesi günü kargoyla göndericem tlfnunuya acaba bu üst devrelerin telefon kullandınığını komutanlar nasıl anlamıyorlarki
illaki anlıyorlardır demi canm ya
ama onlarda caktırmıyo herhaldle
sadece yakalatmaman lazm sanırsam
Ayy bn yazdm bnmkne bana cvp vermiyor instegrsm icn tartstk .d.dİnstagram a da gelirim ahahaha
Bebişkoooooo hoşgeldiiiiinKizlaaaaaar:)
Hos buldum bebisim:) napiosn kuzucummBebişkoooooo hoşgeldiiiiin
Ayy bn yazdm bnmkne bana cvp vermiyor instegrsm icn tartstk .d.d
Ben yasakladm kuzi ne twitteimz var ne facmz ne instgram ee o orda bnde instgrm acacm diynce bozuldu hakli gercide :) geldgmde ortak acarz ne acelen var diyor:))Canım benim düzgün kullandıktan sonra tartışmaya gerek var mı :)) bizim bütün hesaplar ortak
Çay içiyorum bebeğimHos buldum bebisim:) napiosn kuzucumm
Ben yasakladm kuzi ne twitteimz var ne facmz ne instgram ee o orda bnde instgrm acacm diynce bozuldu hakli gercide :) geldgmde ortak acarz ne acelen var diyor:))
Oyy kuzum doya doya hasret gider afyetlsn sekerimÇay içiyorum bebeğimAblam ve annemle oturuyoruzzzz.. Son gecemiiiz Sen napıosuuun?
Yaa kaynanam nisbet yapio bana facesi var kiskandryr beni :)) yanndaykn diodu bi resm paylstm gerci facnz ykru dmi szn falan nisbet yapio.d.dEvet canım bekle sen de az daha :))
Yaa kaynanam nisbet yapio bana facesi var kiskandryr beni :)) yanndaykn diodu bi resm paylstm gerci facnz ykru dmi szn falan nisbet yapio.d.d
Aynen bende severm yeşo:) ama her dkka nerde konum paylasmasini sevmyrm. Bnm arkiler abartrdi yok yeni evmde ilk resmim yeni leptabmla ilk resmimz kocisimle ilk resmim ohoo dha neler neler bn sevmyrm oyle pek. Kaynanam dio ac sen can bse diyemez bana die ddm yok anne haberi olmadan acmam aferm dedi gozume girdn dendm seni ne dcksn die dedi:)))Açarsınız siz de bir tane :)) ya seviyorum ben yani sevdiklerimize topluca foto gösterme falan iyi oluyor yani :))
Aynen bende severm yeşo:) ama her dkka nerde konum paylasmasini sevmyrm. Bnm arkiler abartrdi yok yeni evmde ilk resmim yeni leptabmla ilk resmimz kocisimle ilk resmim ohoo dha neler neler bn sevmyrm oyle pek. Kaynanam dio ac sen can bse diyemez bana die ddm yok anne haberi olmadan acmam aferm dedi gozume girdn dendm seni ne dcksn die dedi:)))
Aynen bende severm yeşo:) ama her dkka nerde konum paylasmasini sevmyrm. Bnm arkiler abartrdi yok yeni evmde ilk resmim yeni leptabmla ilk resmimz kocisimle ilk resmim ohoo dha neler neler bn sevmyrm oyle pek. Kaynanam dio ac sen can bse diyemez bana die ddm yok anne haberi olmadan acmam aferm dedi gozume girdn dendm seni ne dcksn die dedi:)))
Aynen kuzum ozel denilwn bse brakmyrlar bazilar her dkka bildrm yapmaktn artk arkdsa nerdsn demeyede gerk yok face baknca bildryr ztn anlaslyrdu hahah:) AMIN kuzum RABBIM hicbrmzn mutlulugunu bozmasn:)Ahahha abartma konusunda fazlasıyla katılıyorum canım bazı şeyler özel kalmalı :)) çok iyi cevap vermişsin canım maşallah Allah bozmasın :))
Kuzum o facemi ilk kapatti doe bnde kapattm hersy karsilkli yani bnm kapali kalp onun ack olamaz:) yaa cok kiskanc bndeno acdn dusnyrm oda oyle bilyrm ekleynleri reddedyn ama.eklemerne bile deli olyor. Nyse dedi geldgnde ortak acacz die o zmn da karsmaz :)Kuzum bende çok aktif değilim olmayıda sevmem ama uzuuun yıllardır görmediğin arkadaşlarından akrabalarından ordan haber alıyorsun orda görüorsun napıyolar nasıllar falan diye bu açıdan çok iyi bence herkesin bakış açısına göre değişen bir yer ben hiç karışmam bu açıdan baktığım için sağolsun oda bugüne kadar hiç bir şey söylemedii :)
Kuzum o facemi ilk kapatti doe bnde kapattm hersy karsilkli yani bnm kapali kalp onun ack olamaz:) yaa cok kiskanc bndeno acdn dusnyrm oda oyle bilyrm ekleynleri reddedyn ama.eklemerne bile deli olyor. Nyse dedi geldgnde ortak acacz die o zmn da karsmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?