hadi artık bol bol konuşçaksınız kuzumbenm daha yeni aklıma geldi ya
yoksa bende keşfedemciktm hele oda
o zaman ben ararımm birsürü bedava dakkam var duruyor öyle
hemen yarın söylemem lazmmm heyyooo
Bizde öyle yapıyoruz heppp kuzucuuuum.. Dakika sıkıntısı olmadgndan daha uzun konuşabiliyoruz iyi oluyooo..
bilsedm bizde ilk başından öyle yapardık ya..hep bn ariom bnmkini bnada dakika yetmiyo yaa:):)
inşallah canm benmm ya birde telefon soktu mu oohhh günler akıp gider inşallahhadi artık bol bol konuşçaksınız kuzum
ay inşallah biz de bir halledebilsek telefon işini 10 numara olcakinşallah canm benmm ya birde telefon soktu mu oohhh günler akıp gider inşallah
Burdur'da askeri gazinoda bebeğimoyy canm benm bizde 1 haftadır dağıtım iznindeydik..
inan ayrılmak cok zor oldu cok koydu
ama biz aglamayı yasakladık birbirimize
oda aglamıyor bende..
sizde öyle yapın
yoksa bitmez bu askerlik bebegm güçlü olun mutlu olun..
usta birliği neresi
benm kinin yeri çok rahatmış
Allahıma şükürler olsun birde telefon soktumu tamadır bu iş
halledersniz canm benm yaay inşallah biz de bir halledebilsek telefon işini 10 numara olcak
askerde gazinoda mı varmş ilk defa duyuyorum ben yaBurdur'da askeri gazinoda bebeğimRahat çoook şükür rabbime.. Bi sıkıntısı yok.. İkimizde duygusalızdır biz bebeğim ağlayınca desarj oluruz oyüzden ağlamak,boşalmak lazım diye düşünüyorum
kolaydı ya baya öyle hatırlıyorumhalledersniz canm benm ya
o arızalı telefonunu nasıl sokmuştu içeriye
zor mu kolay mı olmuştu
illaki sokar içeriye bir yolunu bulur merak etme
şimdi ankesörlü telefondan kaç dakika konuşuyorsunuz
ama telefondan sonra o kesin yetmiyordur demi
sıra beklyenler olmuyormuymuşkolaydı ya baya öyle hatırlıyorumben aradığım için cep gibi konuşuyoruz canım uzun uzun
kuzu bizdede kart sikintiliydi bu yöntemi bulduk:) valla bna dakika yetmiyo gercektn 500 dk 6 gun gidiyobilsedm bizde ilk başından öyle yapardık ya..
yazk canm askerm benm
kart sıkıntısı var dedi o yüzden az konuşabilyrdk yaa ah kızlar
niye söylemediniz bana
yarn olsn hemen diyecem hemen demen lazım
ama bu seferde biz dakka yetişremcz orası kesin
şu sıralar yeniler çok konuşuyor malesefsıra beklyenler olmuyormuymuş
500 dakika 4 gündemi bitiyor ay ciddimisn canm ya.kuzu bizdede kart sikintiliydi bu yöntemi bulduk:) valla bna dakika yetniyo gercektn 500 dk 4 gun gidiyo
evet ya yeniler bekliyormuşşu sıralar yeniler çok konuşuyor malesefustalar zaten cep kullanıyor biz de cep kullanıyordukta işte malesef telefon arızalanınca ankesörlüye kaldık
ya acaba bu üst devrelerin telefon kullandınığını komutanlar nasıl anlamıyorlarkişu sıralar yeniler çok konuşuyor malesefustalar zaten cep kullanıyor biz de cep kullanıyordukta işte malesef telefon arızalanınca ankesörlüye kaldık
evet ya yeniler bekliyormuş
erkek arkadaşımsa öyle dedi
üst devrelerin hepsi kullanıyor
biz böyle bekliyoruz buralarda dedi
ya acaba bu üst devrelerin telefon kullandınığını komutanlar nasıl anlamıyorlarki
illaki anlıyorlardır demi canm ya
ama onlarda caktırmıyo herhaldle
sadece yakalatmaman lazm sanırsam
yani kesin düşün senezamanında biz de bekledik kuzum baya yaya muhakkak biliyorlar ama terslerine denk gelmedikçe bir şey demezler ama farkındalar kesin
aynen hep devir daim ankesörlüler hiç boş kalmıyor dolayısıyla, inşallah o da olur bebeğim birazcık sabııırryani kesin düşün sene
ankesörlü telefonun başında hiç biri yok
gariplerim yeni gelenler var sadece
bizde bir soksadık içeriye
ama çarsı iznini beklememiz gerekecekmiş
Bildiğin alkollü malkollü gazino bebeğim komutanların aileleriyle gelip yiyip içtikleri bi mekanaskerde gazinoda mı varmş ilk defa duyuyorum ben ya
nasıl birşeymiş bu gazino ne yapıyormuş orda canm askerlerin toplandıgı bir yer gibimi acaba..
haklısın ama yinede ağlamamak daha iyi diye düşünüyorum ben
ama rahatlıyorsanız agla gitsn be gülüm..
evet birazcık sabır lazımm zamanlar su gibi aksin gitsn de.. :)aynen hep devir daim ankesörlüler hiç boş kalmıyor dolayısıyla, inşallah o da olur bebeğim birazcık sabııırr
hadi iyi geceler kuzumm dikkat et kendinee görüşmek üzereeeevet birazcık sabır lazımm zamanlar su gibi aksin gitsn de.. :)
canm ben cıkıyorum bana müsade yine gelirim
sık sık fırsatımı buldukça buralara
kendinize cok iyi bakın hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?