2014 Yarenleri! :)

Kiz abartmaa aaa bak bnm can askere gtmedn yanmdydi whatspa bakydu benden baktk kendi online ala ala ddk sasrdk adm yanmda teli yanmda dedm hayta evde olaydn ack olsydn bole kyamet kopardo hee wala iyiki ole olmadi dmsti snnde ole olmstr belki

Öyle nasıl oluyor bacuu
Stresten tırnaklarımı yedim valla iğrenç

hıı bi de bildirim alman için online olmana gerk yok facebookta , whatsappta vs. vs. internete bağlı olman yeterli

Ya ne bileyim vatzaptan hiç anlamıyorum ben zaten. Ama nete girdiğinde online oluyor ya benimkinde de öyle bizde mi sorun var

Ya ne bileyim vatzaptan hiç anlamıyorum ben zaten. Ama nete girdiğinde online oluyor ya benimkinde de öyle bizde mi sorun var
canım facede bu durum olabilr girmediği halde online görünür (tel özelliğinden kaynaklı) ama whatsapp a girmediği sürece ç.içi görünmezz.. şayet giripte ekran kilidi yapıyorsa anca o zamn ç.içi görünür ve ekran kilidini ne zamn açarsa son görülme saatide o yazar... ayyy çok mu karışık anlattım inş. anlamışsındır

ayy yirim kız ben seni internetin ne suçu varr

Yok yok anladım canısı
Ama var suçu bananee Ortada hiçbir şey olmasada yanlış anlaşılmaya mahal veriyor
Faceden çıkmışım üstünden zaman geçmiş adam bana mesaj atıyor sen çevrimdışı geziyorsun di mi bi açık gözüküyorsun bi kapalı diye halbuki çıkalı bir saat olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…