Kiz abartmaa aaa bak bnm can askere gtmedn yanmdydi whatspa bakydu benden baktk kendi online ala ala ddk sasrdk adm yanmda teli yanmda dedm hayta evde olaydn ack olsydn bole kyamet kopardo hee wala iyiki ole olmadi dmsti snnde ole olmstr belki
Ben bugday tenlym ne cok esmer ne cok beyaz kuzu:)
Nasıl yüklücem fotoyu bebeğim?
Ufff 4 gündür konuşamıyosun ve gayet keyiflisiiin.. Bebeğiiim sen insanmısın yaaa maşşallah süphanallah Totonu kaşıııııı..
Salvo bak şimdi whatsapp a girdi yani açık online iken ekran kilitleme tuşuna basarsa( hani tel simsiyah oluo ya) o zamnda ç.içi görünüyor ve sonradan tel kilidini açtığında en son görülme saati yazıyor( yani senin sölediğine göre aradaki 20 dkikadan sonra) bi arada bende volkanımla bu yüzden tartışmıştım haksız yere üstüne gitmiştim sevdiceğimin büyük ihtimalle seninde öle olmuştur canım
hıı bi de bildirim alman için online olmana gerk yok facebookta , whatsappta vs. vs. internete bağlı olman yeterli
Nasl olyor anlamdk bzde vala oldu ama oyle o yzdn onunda oyle olmustr belkiÖyle nasıl oluyor bacuu
Stresten tırnaklarımı yedim valla iğrenç
Ahahah yerim kız ben seniiiface falan yok mu yavrum, ay resmen asıldım sana yaa
Nasl olyor anlamdk bzde vala oldu ama oyle o yzdn onunda oyle olmustr belki
canım facede bu durum olabilr girmediği halde online görünür (tel özelliğinden kaynaklı) ama whatsapp a girmediği sürece ç.içi görünmezz.. şayet giripte ekran kilidi yapıyorsa anca o zamn ç.içi görünür ve ekran kilidini ne zamn açarsa son görülme saatide o yazar... ayyy çok mu karışık anlattım inş. anlamışsındırYa ne bileyim vatzaptan hiç anlamıyorum ben zaten. Ama nete girdiğinde online oluyor ya benimkinde de öyle bizde mi sorun var
Ahahah yerim kız ben seniiiFacem yok bebeğim benim burdan yüklemeyi deniyim bi
Yok yok insanm:)) sagol kuzum bnm ya insallah szde byle takmazsnz szden nazr dgmz kuzu yaa:))Nasıl yüklücem fotoyu bebeğim?
Ufff 4 gündür konuşamıyosun ve gayet keyiflisiiin.. Bebeğiiim sen insanmısın yaaa maşşallah süphanallah Totonu kaşıııııı..
ayy yirim kız ben seni internetin ne suçu varrÜfff en iyisi hiç internet kullanmamak ilişkileri cidden yıpratıyor
aman tanrımmm , ben dört gün sesini duymazsam van yollarına düşerdimYok yok insanm:)) sagol kuzum bnm ya insallah szde byle takmazsnz szden nazr dgmz kuzu yaa:))
Kaynanamda ardi bninsordu ardmi die yk ddm onuda armams benlik derdi yok aramamsnin o yzden takmyrm kz.daman tanrımmm , ben dört gün sesini duymazsam van yollarına düşerdim
Sana da massallah yawru :)maşallah yavrum sana
canım facede bu durum olabilr girmediği halde online görünür (tel özelliğinden kaynaklı) ama whatsapp a girmediği sürece ç.içi görünmezz.. şayet giripte ekran kilidi yapıyorsa anca o zamn ç.içi görünür ve ekran kilidini ne zamn açarsa son görülme saatide o yazar... ayyy çok mu karışık anlattım inş. anlamışsındır
ayy yirim kız ben seni internetin ne suçu varr
ne bilem yaaa ben yine duramazdım sanırımKaynanamda ardi bninsordu ardmi die yk ddm onuda armams benlik derdi yok aramamsnin o yzden takmyrm kz.d
MASSALLAH size kuzumAşkım ve beenEki Görüntüle 1338791
Iki guzelleri nasl gormezsn kz:))hani nerde fotoğraf kime maşallah ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?