Bütün sinirleriö bozuldu ya
Bence sen sevdiceğinin tlfnunu açamadığına üzülmüşsün kuzu arkadaşına patlamışsın.. Aksam arar allahın izniyle duyarsın aşkitonun sesiniiişHangi birine üzülüp sinirleneyim ya açamadığıma konuşamadığıma mı yoksa hocaya rezil olduğuma mı yoksa arkdaşmn yaptığı aptallığa mı
Hemde nasııııııl özledimmmm.. Ne zormuş asker yolu beklemekk
Bebeğim naptın seeen bi an korktum böyle görünce tamam geçicek ağlama kuzum bak bende özledimmm
yoklugu atesten gömlekk sensizlik ölüm gibii rüyamm benim dünyamsınn. Kanımda canımda alınyazımda bir sen varsın birde ben su dünyadaa.nazar degmesin sanaa eller degmesin sanaaa sensizlik ölüm banaaaaaaaaHemde nasııııııl özledimmmm.. Ne zormuş asker yolu beklemekk
Bebeğim naptın seeen bi an korktum böyle görünce tamam geçicek ağlama kuzum bak bende özledimmm
Allah yeşimin devreler yandıhem güzel hem zor olan nedirrrrr nedir nedirrr asker yolu beklemek
Allah yeşimin devreler yandı
iyi demişsin canım inşallah seni rahatlatacak ve bir daha aklına böyle şeyler getirmeyecek cevaplar verir
yoklugu atesten gömlekk sensizlik ölüm gibii rüyamm benim dünyamsınn. Kanımda canımda alınyazımda bir sen varsın birde ben su dünyadaa.nazar degmesin sanaa eller degmesin sanaaa sensizlik ölüm banaaaaaaaa
yandı yandı bir de malum gündeyim ateş bastı beynim uyuştuuu
Özlemim depreşti kuzucummmcanım benim noldu sana böyle da ha saat erken ama şimdiden efkar basmış seni gelll buraya doğruaynen bu moddayım
Canım diyeceği şey; aşkım saçmalıyorsun ne alakası var vs vs vs. Tamam ben anlıyorum nete girebilir sonuçta askerde yani kafa dağıtmaya yer arıyor ama sinir oluyorum
whatsapp yükle canım teline ve silme ordan yazışın, sms le mi konuşuyordunuz
Aynen ondan da ateş basıyor bana iyice paranoya yapıyorum
Özlemim depreşti kuzucummmAğlama duvarı yaptım burayıda
Yükledim canım zaten. Smsle konuşuyoruz bende net yok. Ama yapcam paketim bitsinde bir
Ya varya sinir oldum
o farkediyor mu bunu canım hayır aaa yapma kendine bunu, adamlar gelmeden akıl sağlığımız yerinde kalsa iyi olacak
int paketi yükle canım evet, daha hızlı mesajlaşırsınız kaçamaz facee falan
Eneeeem eyvah eyvahyandı yandı bir de malum gündeyim ateş bastı beynim uyuştuuu
Dur bakalım yapcam işteeVallahi yaa ne olacak bilmiyorum. Ama içime bir rahatlık geldi nedense acaba sadece paranoya mıydı?
Üfffffffffffff
bir silkelendin kendine geldin herhalde çikolata yee çikolataa
Ona da sinirliyim 3-5 dersm oldğnu bliyo 4te beni arıyo. Bugn atarlanma günüm glbhiççççç üzme kendini moralini bozmalarına izin verme, senin güçlü olup askerine destek olman lazım bak telefonu da kaçırmışsın aradığında mutlu mutlu aç telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?