2014 Yarenleri! :)

Hangi birine üzülüp sinirleneyim ya açamadığıma konuşamadığıma mı yoksa hocaya rezil olduğuma mı yoksa arkdaşmn yaptığı aptallığa mı
Bence sen sevdiceğinin tlfnunu açamadığına üzülmüşsün kuzu arkadaşına patlamışsın.. Aksam arar allahın izniyle duyarsın aşkitonun sesiniiiş

Hemde nasııııııl özledimmmm.. Ne zormuş asker yolu beklemekk

Bebeğim naptın seeen bi an korktum böyle görünce tamam geçicek ağlama kuzum bak bende özledimmm
yoklugu atesten gömlekk sensizlik ölüm gibii rüyamm benim dünyamsınn. Kanımda canımda alınyazımda bir sen varsın birde ben su dünyadaa.nazar degmesin sanaa eller degmesin sanaaa sensizlik ölüm banaaaaaaaa

iyi demişsin canım inşallah seni rahatlatacak ve bir daha aklına böyle şeyler getirmeyecek cevaplar verir

Canım diyeceği şey; aşkım saçmalıyorsun ne alakası var vs vs vs. Tamam ben anlıyorum nete girebilir sonuçta askerde yani kafa dağıtmaya yer arıyor ama sinir oluyorum

yoklugu atesten gömlekk sensizlik ölüm gibii rüyamm benim dünyamsınn. Kanımda canımda alınyazımda bir sen varsın birde ben su dünyadaa.nazar degmesin sanaa eller degmesin sanaaa sensizlik ölüm banaaaaaaaa

canım benim noldu sana böyle daha saat erken ama şimdiden efkar basmış seni gelll buraya doğru aynen bu moddayım

Canım diyeceği şey; aşkım saçmalıyorsun ne alakası var vs vs vs. Tamam ben anlıyorum nete girebilir sonuçta askerde yani kafa dağıtmaya yer arıyor ama sinir oluyorum

whatsapp yükle canım teline ve silme ordan yazışın, sms le mi konuşuyordunuz

Kızlarrr ben çıkıyorumm akşam gene görüşürüz burda olursanız koccamannn öptüm sizi yarenlerr

Aynen ondan da ateş basıyor bana iyice paranoya yapıyorum

o farkediyor mu bunu canım hayır aaa yapma kendine bunu, adamlar gelmeden akıl sağlığımız yerinde kalsa iyi olacak

Özlemim depreşti kuzucummm Ağlama duvarı yaptım burayıda

çok var mı görüşmenize daha ben 2 aydır bekliyorum 4 ay daha bekliycem izne gelsin diye eğer senin de bekleme süren uzunsa katıl bana benim bugün beynim yandı denizlililili deyimiyle

o farkediyor mu bunu canım hayır aaa yapma kendine bunu, adamlar gelmeden akıl sağlığımız yerinde kalsa iyi olacak

Vallahi yaa ne olacak bilmiyorum. Ama içime bir rahatlık geldi nedense acaba sadece paranoya mıydı? Üfffffffffffff

int paketi yükle canım evet, daha hızlı mesajlaşırsınız kaçamaz facee falan

Dur bakalım yapcam iştee

bir silkelendin kendine geldin herhalde çikolata yee çikolataa

Çikolata sevmem ki ben ayda yılda bir

Ama takıldım net konusuna ben yaa. Mesajda da neler neler yazdım dedim sevmiyorsun önemsemiyorsun senin tek derdin net anca internete gir seni burda beklememin senin için bir önemi yok sen kendi derdindesin

hiççççç üzme kendini moralini bozmalarına izin verme, senin güçlü olup askerine destek olman lazım bak telefonu da kaçırmışsın aradığında mutlu mutlu aç telefonu
Ona da sinirliyim 3-5 dersm oldğnu bliyo 4te beni arıyo. Bugn atarlanma günüm glb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…