- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
Canim senin hissettklerini bnde hissettim doya doya foto ble cektrmdm svglmle cok cekindim ananesi dedesi dayisi yngesi.. ananesi cok dinine duskun bi kadin ondan cok ceknmstim mesela vedalasrkn gokhanla sarilrkn ble tereddut ettim hepsi bize baktii orda hem agliyorum hem utaniyorum tuhaf duygular hissetmstim ya oluyo yani bu hele hazetmedgin biri de varsa.. bence git ve kimseyi takma mesafeni koru biraktiktan sonrada taksiyle donersin
Aslinda bana yapilsa ben alinirdim bu harekete ama onlarda demkki baska secenk birakmiyolar sana anlamaya calisiyorum canim seni.
kızı görmek istemiyorum canım kız şuanda evli bebek bekliyor filan ben geçen eylülde ameliyat olsun sonra kız hiç geçmiş olsun vs diye aramadı sonra aradı beni ben anladım bi derdi var teli açsam bi dert açmasam bi dert açmasam merak açsam işte oda ayrı bi durumdu açtım hiç geçmiş olsun vs demek yok işte kardeşimin iş durumu ne olacak okulu ne olacak bitiremedi vs seni ailenin evinde gördüğünden geri bırakamayız vs 45 dkka konuştu teli kapattım günlerce kendime gelemedim inan yani kardeşine birşeyi kabul ettirmeye çalışıyor onuda beceremiyor biliyorki ben ne istesem adam yapıyor resmen beni kullanmaya çalıştı çookkk zoruma gitti inan daha neler neler ağzım açık dinledim ondan beri kızın sesini duyup yüzünü görmeye tahammülüm yok haksızmıyım bilmiyorum