- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
hoşgeldin yavrummm nasılsn bakalımYavrukuslaaaar ben geldimmmm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin yavrummm nasılsn bakalımYavrukuslaaaar ben geldimmmm :)
Iyiyim fistigim erdiye is ariyorum iki saattir yoruldum dinleniyorum kusumm sen nasilsin napiyosun :)hoşgeldin yavrummm nasılsn bakalım![]()
Eneeeemmm süpeeeeeerrrr:))) haftaya ısınır havalar inşallah kuşum.. Sen memlekete her hftasonu mu gidiyosun bebeğimmm?
Hadi hayırlı uğurlu olsun balımmmmm:):):):)Bitaneeeemmm :)instayi aciyoruuum simdi balimmm
![]()
bende iyi bebeğim ne olsun bulabildin mi canım bişeylerIyiyim fistigim erdiye is ariyorum iki saattir yoruldum dinleniyorum kusumm sen nasilsin napiyosun :)
Saol canimin iciiiii :) sen napiyosun kusummHadi hayırlı uğurlu olsun balımmmmm:):):):)
Eh iste kuzum baya basvuru yaptim ama bilmiyorumm.. Bankalara yaptim, pegasus turk hava yollari fln yaptim biseyler kuzum.. Ptt bekliyorum ama bulamadik onu nasil basvuru yapacagmizi bilmiyoruzbende iyi bebeğim ne olsun bulabildin mi canım bişeyler
mesleğin neydi canım?Eh iste kuzum baya basvuru yaptim ama bilmiyorumm.. Bankalara yaptim, pegasus turk hava yollari fln yaptim biseyler kuzum.. Ptt bekliyorum ama bulamadik onu nasil basvuru yapacagmizi bilmiyoruz
Isınır balım ısınır:) allah yardım ediyo sevenlerin kavuşmasında:) ben burdura gitmeden önce hava yağmurlu olmuştu haftaboyunca.. Oraya bi gittim ne yağmur, ne soğuk hiç bişicik yoktu:) hatta günlük güneşliktiiii:) bahar gibi:)yok kuzum aslında 2 haftaya bı fln gdyrm da haftaya ıstanbula gdersem due gdcem bu hafta :))) ay ınsallah ısınır yoksa ıyı olmaz![]()
Halkla iliskiler mezunu kusum.. Aciktan da 4 yillaga tamamladi isletmeyi balim..mesleğin neydi canım?
canım daha baslamadı onun tercihleri başlayınca ben sana haber veririm. kpssye girmiş miydi enişteEh iste kuzum baya basvuru yaptim ama bilmiyorumm.. Bankalara yaptim, pegasus turk hava yollari fln yaptim biseyler kuzum.. Ptt bekliyorum ama bulamadik onu nasil basvuru yapacagmizi bilmiyoruz
Tamam canim onu da kpss tercihleri yaptigimiz yerden mi yapcaz kuzum? Kpss girdi 69 aldi :/canım daha baslamadı onun tercihleri başlayınca ben sana haber veririm. kpssye girmiş miydi enişte
Oturuyom öyle kuşuuummmm:) evimi mi merak ettin balımmmm:) haftasonu çekiyimmmde atayım sana bnm kutu gibi minnak tatlış evimi:):):)Saol canimin iciiiii :) sen napiyosun kusumm
Aa yavrum evinin resmini ceksene bakalimmm :)
süpermiş:)Halkla iliskiler mezunu kusum.. Aciktan da 4 yillaga tamamladi isletmeyi balim..
Oy yerim senin evinii :) ettim valla kusumm gonder de bakayim denizimmm nasil bi yerde zamanini geciryo :)Oturuyom öyle kuşuuummmm:) evimi mi merak ettin balımmmm:) haftasonu çekiyimmmde atayım sana bnm kutu gibi minnak tatlış evimi:):):)
Valla superligini pek goremedik kuzum.. Yasi oldu 26 is bulamiyoruzz..süpermiş:)
hiçbir alanda iş yok artık kuzumValla superligini pek goremedik kuzum.. Yasi oldu 26 is bulamiyoruzz..
yok canım pttnın sayfasından yapılacak puanı iyiymiş atanma şansı var Allahın izniyle bi arkadasımda 69la atanmıştı. ehliyeti varmı? ehliyet şart çünküTamam canim onu da kpss tercihleri yaptigimiz yerden mi yapcaz kuzum? Kpss girdi 69 aldi :/
Isınır balım ısınır:) allah yardım ediyo sevenlerin kavuşmasında:) ben burdura gitmeden önce hava yağmurlu olmuştu haftaboyunca.. Oraya bi gittim ne yağmur, ne soğuk hiç bişicik yoktu:) hatta günlük güneşliktiiii:) bahar gibi:)
Oyyy kuşum beniiiiimmmm:) ben evimi süsledim sticerlarla bebeğim:) çağlartoş aşkım kreşe çevirdin evi diyoduuu eşek sıpasııı:) hftasonuna atayım bak bakalımmm nasıl bi yerde zamanımı geçiriyomuşummm balımmm:) hihihihi:)Oy yerim senin evinii :) ettim valla kusumm gonder de bakayim denizimmm nasil bi yerde zamanini geciryo :)