• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

yok canım pttnın sayfasından yapılacak puanı iyiymiş atanma şansı var Allahın izniyle bi arkadasımda 69la atanmıştı. ehliyeti varmı? ehliyet şart çünkü
Tamam canimm.. Puani ona gore hic iyi degil ama insallah oyledir balim yaaaa:( var ehliyeti kuzum 7 senedir.. Senin puanin kacti balim

Oyyy kuşum beniiiiimmmm:) ben evimi süsledim sticerlarla bebeğim:) çağlartoş aşkım kreşe çevirdin evi diyoduuu eşek sıpasııı:) hftasonuna atayım bak bakalımmm nasıl bi yerde zamanımı geçiriyomuşummm balımmm:) hihihihi:)
Kiz yerim senin stickerli eviniiiiii :) hihiiii enisteye bakk yaaaa :) bekliyorumm balimmmm haftasonu

Tamam canimm.. Puani ona gore hic iyi degil ama insallah oyledir balim yaaaa:KK43: var ehliyeti kuzum 7 senedir.. Senin puanin kacti balim
65 canım benimki askımda 72 aldı ama askerdeyken tercih oluyor mu bilmiyorum araştırıcam daha. olur bebeğim inşllah benim ehliyet yok pek umudumda yok sizinki olur inşallah. koruma memurlugu var bide canım oda daha başlamadı. boyu kaç eniştenin?

oyy balim benim iyiki varsin iyiki varsınız. .. biticek tabi fıstığımmm o gunlerde gelicek ins.
sende iyi ki varsin basagimmm benimm ilk goz agrim :) insallahhhh
65 canım benimki askımda 72 aldı ama askerdeyken tercih oluyor mu bilmiyorum araştırıcam daha. olur bebeğim inşllah benim ehliyet yok pek umudumda yok sizinki olur inşallah. koruma memurlugu var bide canım oda daha başlamadı. boyu kaç eniştenin?
iyi canim ortalama ayni puanlar ucunuzun de hayirlisi olsun insallah :/ al kiz ehliyetini hemen orda dogru duzgun kullanamayana bile veriyolar ehliyeti sende al zamanla ogrenirsin

koruma memurlugu tam olarak ne ki balim? erdi 174 175 falan kuzum

sende iyi ki varsin basagimmm benimm ilk goz agrim :) insallahhhh

iyi canim ortalama ayni puanlar ucunuzun de hayirlisi olsun insallah :/ al kiz ehliyetini hemen orda dogru duzgun kullanamayana bile veriyolar ehliyeti sende al zamanla ogrenirsin

koruma memurlugu tam olarak ne ki balim? erdi 174 175 falan kuzum
maddi sorunlardan dolayı alamadım canım iş bulursam alıcam :( canım oda polislik gibi maaşıda 1700le 2000 arasında başlıyor alım yapılacak diyolar ama işte hala bekliyoruz ondan bişey çıkarsa onuda haber ederim bebeğim enişte de denesin şansını

sevdiceği ulaştırma er olan var mı kızlarr? usta birliği için kağıdı vermişer bugün, ulaştırma er diyo ne ola ki şoför mu olcak? şöferrr şöferr yaktın kızımı şöferr:KK70:

sevdiceği ulaştırma er olan var mı kızlarr? usta birliği için kağıdı vermişer bugün, ulaştırma er diyo ne ola ki şoför mu olcak? şöferrr şöferr yaktın kızımı şöferr:KK70:
Allah seni ne etmeye kıııııııııııııız :D bilmiyom valla ben canım. ustası belli oldu mu kız

Back
X