- 10 Temmuz 2014
- 2.914
- 465
- 128
ewet balim ya bi göndersem bu icimdeki duyguyu aticamda simdilik hüzünlüyum![]()
birlikte avunucaz bebişimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet balim ya bi göndersem bu icimdeki duyguyu aticamda simdilik hüzünlüyum![]()
ewet tatlim :) bizim son 3 gunumuz azicik kaldibirlikte avunucaz bebişimmm![]()
ewet tatlim :) bizim son 3 gunumuz azicik kaldi![]()
rapora bagli bebeğim. .hangi gunden baslatmis dun aldigi icin dunden saymaya başlamıştırbugünden başlıcam dimi 10 gün saymaya![]()
rapora bagli bebeğim. .hangi gunden baslatmis dun aldigi icin dunden saymaya başlamıştır
he tamam o zmn fistigim bn dun aldi sandim..ivett bugün den baslican saymaya :)yok bebeğim bugün aldı raporda da bugünün tarihi var
ay inşallah geldiklerinde incecik oluruz bebeğim![]()
1.72 boyum 64 kiloyım canımİnşallah kuzum da senin kaç kilo fazlan var kaç kilosun :)
1.72 boyum 64 kiloyım canımsen
4 kiloyu nasıl verdin kızzzzzzzzz benim hedefimde 56 57 falanİyisin yine kuzum ben 1.70 boy 68 kiloyum iki hafta önce 72ydim bugün itibariyle 68im 60 olmam gerek hatta 58 falan :/
ben geldiimmm1.72 boyum 64 kiloyım canımsen
beraber zayıflayalım bebeğimmmmmm :)ben geldiimmm
1.67 kiloyum 65 kiloyum bende zayıflamak istiyommm
anladım kızahahhaha boyum kız![]()
4 kiloyu nasıl verdin kızzzzzzzzz benim hedefimde 56 57 falan![]()
he tamam o zmn fistigim bn dun aldi sandim..ivett bugün den baslican saymaya :)
benimde niyetim o canım ya geldiğinde baya zayıflamış görsün beni çok zor dayanıyom yemek yemeyi çok seviyorum daHırs yaptım oldu yaa ama iki gündür saldım puff :/
Askerlerimizi beklerken zayıflayalım :)
zayıflayalım kuzuda bu havalarda biraz zorberaber zayıflayalım bebeğimmmmmm :)
hiç selam verme tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiibilgi için tişikkirlerrrrrr![]()
ben geldiimmm
1.67 kiloyum 65 kiloyum bende zayıflamak istiyommm