- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Balımmmm önemli olan nerde olduğundan ziyade rahat olmalarıııı.. İçini ferah tut bitanembnmkide bayburtta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balımmmm önemli olan nerde olduğundan ziyade rahat olmalarıııı.. İçini ferah tut bitanembnmkide bayburtta![]()
Yapma öyle tatlım emn ol daha kötü olur,kötü olsan bile hep iyi knş sevdiceğinle o sennle mutlu olmak rahatlamak için arıyo. Bak sana bişey anlatıyım benm sevdicek gittiği ilk zaman annesi ablası tlfnda hep ağlıyomş dedmki bnmkine ben seni sevmyrm glb hayatm ağlamıyorum hiç falan güldüm snra ağlama zaten kötü de olma sakın sizin sesiniz kötü,soğk gelince burası hepten çekilmez oluyo demişti. Kavgalarınızı bile kapamaya çalışay ne bilim bebeğim ya çok soğuk konustum mıy mıy mıyarasında düzgünce konuşcam bi
şımarıp tepeme çıkmazsa sıkarım ümmüğünüüüü
![]()
Kıııız senin gözlerin yeşilmiiiiii:) ay çok severin yeşil gözleriiiiii:):):):) bnm aşkitomunda yeşilimsiiii:) gözlerine vuruldum zatiiinnn bnmkinin::))
Ayyy iyi yazıcaktım iti olmuşşTam senden bahsettim sen geldin iti insan lafına gelirmiş bebeyimmmmm :) iyiyim denizimmm sen nasılsın özleştik ayoll :)
ayy canım ya çok pişman oldum zaten arasın kurban olduğum diye açıcam telefonu çok özledim zatenYapma öyle tatlım emn ol daha kötü olur,kötü olsan bile hep iyi knş sevdiceğinle o sennle mutlu olmak rahatlamak için arıyo. Bak sana bişey anlatıyım benm sevdicek gittiği ilk zaman annesi ablası tlfnda hep ağlıyomş dedmki bnmkine ben seni sevmyrm glb hayatm ağlamıyorum hiç falan güldüm snra ağlama zaten kötü de olma sakın sizin sesiniz kötü,soğk gelince burası hepten çekilmez oluyo demişti. Kavgalarınızı bile kapamaya çalış
İti insan derken bebeğimTam senden bahsettim sen geldin iti insan lafına gelirmiş bebeyimmmmm :) iyiyim denizimmm sen nasılsın özleştik ayoll :)
ohhh hayat size güzel bebeğimeh işte ya tam anlamıyla düzelemedik bi ama idare eder kuzum
2 dakka fotonu koyda görek bebeğimmmmmYeşil kuzum:) hatta bazen sarı![]()
Yeşommmmmmmmdüzelirsiniz inşallah bebeğimmm,, bize alttan almak düşüyor hep![]()
Yeşil kuzum:) hatta bazen sarı![]()
bi arasında bebeğim sevgiye boğcam onudüzelirsiniz inşallah bebeğimmm,, bize alttan almak düşüyor hep![]()
Yeşommmmmmmm![]()
bi arasında bebeğim sevgiye boğcam onu![]()
Ağlıyosan ya da ağlıcaksan bile konuştuktan snra yap,o seni güçlğ bilsin :)ayy canım ya çok pişman oldum zaten arasın kurban olduğum diye açıcam telefonu çok özledim zatenof hemen arasa bari ya içime oturdu daha yeni dank etti bak
hooooooofff
Ayy bebeğimm tamamen telefonun suçu iyi yazıcaktm :) ben de uzanıyorum öyle kuzum :)İti insan derken bebeğimİti an çomağı hazırlama demek istedin yksaaa
Fururum bak kara kellene
Özleştik balımmmm yaaabende iyiyim çok şükürrr işten geldim açtım bu stili öyle bi bakıyim didim:))
of biraz çektim galiba bebeğim ya bakalım düzeltmeye çalışıcamher arayışında öyle yap bebeğimm uzaklık daha bağlasın sizi,, çekme kendini sıkı sıkı sarıl![]()
Sonunda denk geldik balııııımmmdenizimmmmmmseni çok özledimm niye denk gelemiyoruz
oy aşkım benim kurban oldugum anlar zaten hemen ruh halimiAğlıyosan ya da ağlıcaksan bile konuştuktan snra yap,o seni güçlğ bilsin :)
Hihihihihi şaka yapıyom bebeğim yaa:)) karnım acıktı uffffff;(Ayy bebeğimm tamamen telefonun suçu iyi yazıcaktm :) ben de uzanıyorum öyle kuzum :)
of biraz çektim galiba bebeğim ya bakalım düzeltmeye çalışıcam
Sonunda denk geldik balııııımmmBen genelde akşamları giriyorum e senin aşkitoşkun yanında akşamları pek giremiyosunnn dolayısıyla karşılaşamıypruz
Nasılsınn yeşommmmm? Aşk dolu günler nasıl gidiyooo
![]()