• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

ay ne bilim bebeğim ya çok soğuk konustum mıy mıy mıy :KK43: arasında düzgünce konuşcam bi :KK43: şımarıp tepeme çıkmazsa sıkarım ümmüğünüüüü :KK70:
Yapma öyle tatlım emn ol daha kötü olur,kötü olsan bile hep iyi knş sevdiceğinle o sennle mutlu olmak rahatlamak için arıyo. Bak sana bişey anlatıyım benm sevdicek gittiği ilk zaman annesi ablası tlfnda hep ağlıyomş dedmki bnmkine ben seni sevmyrm glb hayatm ağlamıyorum hiç falan güldüm snra ağlama zaten kötü de olma sakın sizin sesiniz kötü,soğk gelince burası hepten çekilmez oluyo demişti. Kavgalarınızı bile kapamaya çalış

Yapma öyle tatlım emn ol daha kötü olur,kötü olsan bile hep iyi knş sevdiceğinle o sennle mutlu olmak rahatlamak için arıyo. Bak sana bişey anlatıyım benm sevdicek gittiği ilk zaman annesi ablası tlfnda hep ağlıyomş dedmki bnmkine ben seni sevmyrm glb hayatm ağlamıyorum hiç falan güldüm snra ağlama zaten kötü de olma sakın sizin sesiniz kötü,soğk gelince burası hepten çekilmez oluyo demişti. Kavgalarınızı bile kapamaya çalış
ayy canım ya çok pişman oldum zaten arasın kurban olduğum diye açıcam telefonu çok özledim zaten :KK43: of hemen arasa bari ya içime oturdu daha yeni dank etti bak :KK43: hooooooofff

Tam senden bahsettim sen geldin iti insan lafına gelirmiş bebeyimmmmm :) iyiyim denizimmm sen nasılsın özleştik ayoll :)
İti insan derken bebeğim:KK53: İti an çomağı hazırlama demek istedin yksaaa:KK53: Fururum bak kara kellene:KK67::KK48:

Özleştik balımmmm yaaa❤️ bende iyiyim çok şükürrr işten geldim açtım bu stili öyle bi bakıyim didim:))

ayy canım ya çok pişman oldum zaten arasın kurban olduğum diye açıcam telefonu çok özledim zaten :KK43: of hemen arasa bari ya içime oturdu daha yeni dank etti bak :KK43: hooooooofff
Ağlıyosan ya da ağlıcaksan bile konuştuktan snra yap,o seni güçlğ bilsin :)

İti insan derken bebeğim:KK53: İti an çomağı hazırlama demek istedin yksaaa:KK53: Fururum bak kara kellene:KK67::KK48:

Özleştik balımmmm yaaa❤️ bende iyiyim çok şükürrr işten geldim açtım bu stili öyle bi bakıyim didim:))
Ayy bebeğimm tamamen telefonun suçu iyi yazıcaktm :) ben de uzanıyorum öyle kuzum :)

of biraz çektim galiba bebeğim ya bakalım düzeltmeye çalışıcam

zaten uzaksınız o aradaki uzaklığı hissettirme bebeğimmm

Sonunda denk geldik balııııımmm:KK60: Ben genelde akşamları giriyorum e senin aşkitoşkun yanında akşamları pek giremiyosunnn dolayısıyla karşılaşamıypruz:oops: Nasılsınn yeşommmmm? Aşk dolu günler nasıl gidiyooo:oops:

şükür kavuşturana fıstığımmm :KK68: evet doğru tespit yavruşummm,, ahh ahh aşk dolu günlerrrr o kadar güzelkiiiii sanki askerlik bitmiş gibi :KK23:
raporumuzu da aldık çok şükür.. kaldı 10 gün, onu da iyi şekilde değerlendiririz inşallah :KK68: sonra 5 ay bekleşmece :KK53:
siz nasılsınız yavruşşşş :KK60:

Back
X