• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

şu sıralar tören hazırlıklarında sürekli rütbeliler gidip geliyormuş o yüzden çok yoğunlar kuşum. Askerime doyamadan hemen kapatıyo telefonu :KK43: arayamıyordum kuzum kötü düşünme hemen:KK12:
Ay delircem ya yat istimasi yapılmış mıdır acaba bi dakikalığına arasaydi :( siz konustunuz mu canim :(

ay kuşummm atla gel çanakkaleye yapayım sana da:KK30: aşkım sarmama bayılır, bir keresinde evlerine gönderdim ailesi de tatsın diye herkese birer tane vermiş kendi yemiş cimrilik yapmış:KK70:

saol canım :KK43: sizin şafak kaç canım doğu hem zor hem çok soğuk hem dağın başı moralim çok bozuk :KK43:
telefon kullanabiliyor dimi
canim bizim komutan tam manyak ama ona rağmen sevdicegim telefon kullaniyo..valla ilk cok korkuyodum halada oyle bi gun haber alamiyim uyku uyuyamiyorum..ama alisiliyo be tatlim kismet boylymis. inşallah sizinki daha rahat olur..bizim safak atarsa 168En Büyük TÜRKİYE

Telefon serbest gibi bir şey komutan'ın yanında bile konuşuyor çarşı izni yok. Doğu tarafı olduğu için komutanlar askerlere iyi davranıyo

inşallah canım ya iyi olsun rahat olsun da sabırla beklerim daima :(

canim bizim komutan tam manyak ama ona rağmen sevdicegim telefon kullaniyo..valla ilk cok korkuyodum halada oyle bi gun haber alamiyim uyku uyuyamiyorum..ama alisiliyo be tatlim kismet boylymis. inşallah sizinki daha rahat olur..bizim safak atarsa 168En Büyük TÜRKİYE

oh maşallah kuzum uzun dönem miydi.
inşallah raahat olur sağ salim Allahın izniyle gidip gelsinler

Değişiyor canim o galiba. Bizde 11de konuştuk bi dakika konussam yeter ya yeterki arasin bi neden böyle oldum bilmiyorum huzursuzum :KK43:
Kuşum acemilikteyken bi defasında gece 12 de aramıştı çağlartoşummmm.. Bot nöbeti varmış ozmn saklı gizlii aramıştı çok şaşırmıştım gecenin 12sinde manisa kodlu numarayı görünceeee:) hemde 1 saat konuşmuştukkk hihihihihi:) belki aeninkide nöbetinde fln aramıştır bebeğimmm yatma saatleri 11e kalmaz çnkü..

Back
X