• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Günaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtım :-) hava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)

Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)

Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)
Kabul ettim bebeğim tanıdım profil fotoğraf ındn bende seni takipteyim

[QUOTE = "post HuzuraErdim: 39556629, üye: 603.322"] kusuuuumcuuuuum naber fistigimmmm [/ QUOTE]: KK60:: KK60:
iyiyim bitanem..sen nasilsin bakim

="zamansiz93, post: 39556671, member: 618102"][QUOTE = "post HuzuraErdim: 39556629, üye: 603.322"] kusuuuumcuuuuum naber fistigimmmm [/ QUOTE]: KK60:: KK60:
iyiyim bitanem..sen nasilsin bakim

iyiyimm bende fistigimmmm napsam diye bos bos geziniyorum evde :)

Kabul ettim bebeğim tanıdım profil fotoğraf ındn bende seni takipteyim

Heheheh :) nedense Cok seviyorum bu fotomuuzu :) bende kabul ettim Tatlim :)) topikimizin kizlarinin masallahi var yaaa tututu:):nazar:

biraz moralim bozuk sevdicek gidiyo yrn :KK43:

Oyyyyy kiyamam Basagimm yaa:KK14: rapor falan halletseydiniz super olurdu:KK51: ne kadardir buradaydi Bebeim :KK14: ALLAH zamani su gibi akitsin COK Cabuk gecsin inşallah :KK15:

Bebeğim görmedim yazdığını bildirim gelmedi telefondayim kuzum şimdi baktim gördüm :KK43: aşk olsun kiiiiz. Neyin var bebeğim çok gcmis olsun
küstüm ki banane:KK12: hastalandım kuşum karın ağrısından yatıyom sabahtan beri çok geçmiş olsun kuzumcum sanada. ben de sıcak su torbası kullanıyorum ama korkuyorum bir yandan da

küstüm ki banane:KK12: hastalandım kuşum karın ağrısından yatıyom sabahtan beri çok geçmiş olsun kuzumcum sanada. ben de sıcak su torbası kullanıyorum ama korkuyorum bir yandan da
Küsme bebegim sayfa kaymis göremedim :( aman bebegim dikkat et ya sicak havlu filan koy ben cok korkuyorum artik karnima yada belime de koyuyodum normalde Allahtan dun ayaklatimdaydi :(

Back
X