• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Günaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtım :-) hava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)

Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)

Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)
gunaydin fistikimmm :) oh gelim beraber gezek tatlimnn :)
selam kızlaaaaar. ay dün çok kötü yandım :KK43:
oyyy kusum gecmis olsun noldu sanaaa :(

sağol bebeğim ya hastaydım sıcak su torbasıyla yatıyordum ayagımda patladı torba yandım :KK43:
abowww naptin yavrum sen oyle yaaa :( yumurta beyazi muthissss bi ilac bende elimi yaktigimda once 10 dkk soguk su sonra yumurta beyaziyla baya masaj yaptim agrisini aldi goturdu valla yavrum agrin varsa gene sur simdi hadi

abowww naptin yavrum sen oyle yaaa :KK43: yumurta beyazi muthissss bi ilac bende elimi yaktigimda once 10 dkk soguk su sonra yumurta beyaziyla baya masaj yaptim agrisini aldi goturdu valla yavrum agrin varsa gene sur simdi hadi
kız neye ugradıgımı şaşırdım gece bebeğim ya buraya yazdım hemen yumurta akı iyi gelir dediler 15 dk falan suda beklettim sonrada yumurta akı sürdüm sonra krem buldum onu sürdüm iyiyim şimdi çok şükür

kız neye ugradıgımı şaşırdım gece bebeğim ya buraya yazdım hemen yumurta akı iyi gelir dediler 15 dk falan suda beklettim sonrada yumurta akı sürdüm sonra krem buldum onu sürdüm iyiyim şimdi çok şükür
iyi iyi balim cok sukurr :( dun gece baktimm askerin adanaya dusmus hemi kuzum cok sukur :)

yok bebeğim adana değil kırklareli baya uzak yani. damlanın sevdicegide ordaymış. ben mersindeyim damla adanada sevdicekler yakın olacak bizde damlayla yakın :) şans işte
haa balim ay uyku sersemi karistirmisim :) kirklareli super valla sevindim kuzuum sen uzaksin ama dogu degil en azindan

benim kuzenimde tekirdaga dustu istanbulda oturuyolar herkes bayram etti sevgilisi de tabi :)

haa balim ay uyku sersemi karistirmisim :) kirklareli super valla sevindim kuzuum sen uzaksin ama dogu degil en azindan

benim kuzenimde tekirdaga dustu istanbulda oturuyolar herkes bayram etti sevgilisi de tabi :)
Aynen bebegim dogu olmamasina sevindim ama bana baya uzak ya yindede çok şükür tabiiki ;) ay ne iyi canim ya sansliliarmis he :)

Back
X