• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Kuşuuuummmm napeeeerrrr? :KK19:Nasılsıııııın? Sen ailenle mi kalıyosun fıstığımm?
iyilik sağlık kuzum senden naberr?

aynen kuzummm :) bende napayimmm cok aciktim kuzuum detoks yapiyorum buguuun :)

uuu sexyyyy :KK53: bende napayim yavrumm bos bos oturuyorummm canim skldi beee :KK51:

ohh hadi hayırlısı olsun ben de yeşil elma alarak başladım diyet işine :KK70:

iyilik sağlık kuzum senden naberr?

ohh hadi hayırlısı olsun ben de yeşil elma alarak başladım diyet işine :KK70:
hadi hayirli olsunn kilolar bizden uzak olsunnn :)))
Uuuuuuu beybiiiiiiiiiiii:oops: çıkmadın mı balım bugün dışarıııııı?
yok kuzum yaaa cikicaktim ama hic icimden gelmedii balim Zaten pazar gunleri burda fazla acik yer yok, bi iki yer var gidebilecegim :) yarin arkadasimin sozu var kusuumm oraya gidicem sali gunu de karaca acildi burda balim oraya gidicem coook heycanliyimmm :)

yok kuzum yaaa cikicaktim ama hic icimden gelmedii balim Zaten pazar gunleri burda fazla acik yer yok, bi iki yer var gidebilecegim :) yarin arkadasimin sozu var kusuumm oraya gidicem sali gunu de karaca acildi burda balim oraya gidicem coook heycanliyimmm :)
karacayı gitcen diye mi heyecanlısın kız Allah seni ne etmesin :KK45:

Kıııııız karacanın altını üstüne getiiiiiiir:KK53:

Çoook iyiyim allaha çooooook şükür fıstığımmmmmmm:KK19: Duştan çıktım ayyy sıcacıkkkktııııı hiç çıkasım gelmediiii banyodaaaan:KK53:
ehehehe aynı ben sıcacık banyo gibisi yok bebeğim:KK68:

aminnn:)
yok canım arkadasından aradı. bizde de öyle kaç defa tekrar arayınca düzeldi bebeğim
biz de öyle yaptık düzeldi sonra tekrar bozuldu kuşum:KK61:

Hiiiiii anladım kuşuuuummm:KK51: Senin memleket nere fıstık? Ben seni çanakkalede ailenle kalıyosun zannediyodum kız:KK48:
ben izmirliyim kız aslında okul için burdayım :)

ehehehe aynı ben sıcacık banyo gibisi yok bebeğim:KK68:

aminnn:)

biz de öyle yaptık düzeldi sonra tekrar bozuldu kuşum:KK61:

ben izmirliyim kız aslında okul için burdayım :)
oyy canım benimm asma kız suratını bi daha arar fırsat bulursa. sizde telefon soksaydınız içeri rahat ederdiniz

Back
X