• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

kendine dikkat et aşkm öptm dicen kapatcan canım bikaç kez böyle yapcan sonucu alcan:)
ama tripli konuşmucan gayet sıcak konuşcan laf söyleyemicek:)
Öyle yapıyorum zorla seni seviyorum dedirtiyor dicek biseyin yok mu yani diyo :) ısrarla soylemiyim bakim ne olacak ;)

Öyle yapıyorum zorla seni seviyorum dedirtiyor dicek biseyin yok mu yani diyo :) ısrarla soylemiyim bakim ne olacak :KK66:

öyle dediği zaman, dikkat et sevgilim, kendine çok iyi bak, öpüyorum gibi şeyler sırala özledim seviyorum deme :)

kuzum ben gelmesin istiyorum çünkü çok fazla geliyor. yani sadece ağrımıyor acayip çok geliyor kansız kalıyorum her ay :KK43:
saatte bir değişim yapıyorum işimi bile yapamıyorum rezil durumda oluyorum yani o yüzden moralim çok bozuk :KK43:
Kuşuuuuuum hiç bi doktra fln gittim miiii? Bu kdr çok geliyosa bi sıkıntı olmasın bitanm?

Kuzum benim yaaa seni çok halsiz bırakır o:KK43: kan değerlerine bi baktır istersen fıstığım..

bazen normal bazen düşük bebeğim ne zamandır gitmedim gerçi, çok halsiz oluyorum mecburen ilaç kullancam yoksa 11 ay ağlarım vala ilgilenemedim diye :(

Kızlar ya babasi aradi şimdi gitmek istiyorsan biletini alayim sabah git akşam dön yada bi gece kalabilirsen kal diyo abime sordum cevap vermedi nqoayim sizce :( cesaret edemiyorum bi yandan bi yandanda cok istiyorum :(

üzeyimde stresten bu bugün gelsin kuzum :KK53:
:KK23::KK3:alemsin kızz :)

Kızlar ya babasi aradi şimdi gitmek istiyorsan biletini alayim sabah git akşam dön yada bi gece kalabilirsen kal diyo abime sordum cevap vermedi nqoayim sizce :KK43: cesaret edemiyorum bi yandan bi yandanda cok istiyorum :KK43:
ailenin onayı olursa git tabi kuzum düşünme bile

Kızlar ya babasi aradi şimdi gitmek istiyorsan biletini alayim sabah git akşam dön yada bi gece kalabilirsen kal diyo abime sordum cevap vermedi nqoayim sizce :KK43: cesaret edemiyorum bi yandan bi yandanda cok istiyorum :KK43:
Bencede tatlım ailenin onayı varsa git

Back
X