• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Süslü püslü hatunnnn:KK8:

Füsununmmmmm günaydıııııunnnn:KK60: Aşkitom gittiğinden beri her ptesiyi iple çekiyorum bebeğimmmm:-) Çnkü yeni haftaya başlamak demek 1 haftanın geride kalması demek.. Çalışmak demekkkk.. Zaman daha hızlı geçicek demekkk:KK53:

heheh :-) kuzummm inşallah her pazartesi ve sonraları hızlı geçer senin için :D geçerrrr zaman geçer biz bile inanamıyorduk çeyreğinde azı kaldıııı kuzumm :KK73:

günaydın canlarımmmm :KK15: sizi çookkk özledimmm

Yeşooommmm:KK75::KK75:

Kizlar ben geldm

oooo damlamda burada naber deniz göz:rolleyes:

Selam tatlm ne oldu kiz

Ya canım güzel güzel konuşuyorduk, bana dediki abimle yengemi çağırcam beni evciye çıkarsınlar yeğenimi çok özledim falan. Yeğeni de 8 9 aylık rüyalarıma giriyor sürekli çok özledim dedi. Bende şakayla anca onu özle beni özleme zaten dedim :KK53: Seni de çok özledim dedi ama o kanımdan canımdan dedi bende bozuldum haliyle sonra bende sordum kimi daha çok özledin diye :KK49: Oda yeğenimi daha çok özledim dedi bende tribe girdim sesim gitti resmen hıı iyi tamam diyip durdum her söylediğine, oda kapatmam lazım nöbetimde bitti zaten iyi akşamlar görüşürüz dedi bende iyi akşamlar dedim aramadı bir daha. :KK67:

Ya canım güzel güzel konuşuyorduk, bana dediki abimle yengemi çağırcam beni evciye çıkarsınlar yeğenimi çok özledim falan. Yeğeni de 8 9 aylık rüyalarıma giriyor sürekli çok özledim dedi. Bende şakayla anca onu özle beni özleme zaten dedim :KK53: Seni de çok özledim dedi ama o kanımdan canımdan dedi bende bozuldum haliyle sonra bende sordum kimi daha çok özledin diye :KK49: Oda yeğenimi daha çok özledim dedi bende tribe girdim sesim gitti resmen hıı iyi tamam diyip durdum her söylediğine, oda kapatmam lazım nöbetimde bitti zaten iyi akşamlar görüşürüz dedi bende iyi akşamlar dedim aramadı bir daha. :KK67:
Kz allah napmasn seni küçücük bebeği mi kiskandn :D

Kz allah napmasn seni küçücük bebeği mi kiskandn :KK70:

Kıskanırım ben hıhhh :63: Haftasonu dedem vefat ettiği için babaannemlerdeydik sorup duruyor kim var orda kuzenlerim diyorum 13 14 yaşlarında hııı emin misin o yaştalar mı acaba başka kimse yok yani hıı kesin öyledir diyip duranda kendisi. Sanki sadece ben kıskançlık yapıyorum hıhhh :KK51:

Kıskanırım ben hıhhh :63: Haftasonu dedem vefat ettiği için babaannemlerdeydik sorup duruyor kim var orda kuzenlerim diyorum 13 14 yaşlarında hııı emin misin o yaştalar mı acaba başka kimse yok yani hıı kesin öyledir diyip duranda kendisi. Sanki sadece ben kıskançlık yapıyorum hıhhh :KK51:
ALLAH rahmet eylesin alır gönlünü kuzum buyutlecek bse degl:)

Back
X