- 25 Aralık 2013
- 5.665
- 4.925
- 448
Bnde ozledm Kiz seni can gelio bugün heycanlaNlym :)
anammmm gözün aydın kuzum :) unutmaa biziii buralardaaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde ozledm Kiz seni can gelio bugün heycanlaNlym :)
ALLAH rahmet eylesin alır gönlünü kuzum buyutlecek bse degl:)
Nerdesin kız sennnn :) çok merak ettik seniALLAH rahmet eylesin alır gönlünü kuzum buyutlecek bse degl:)
yok kiiz nerem susluuu :))Süslü püslü hatunnnn
Füsununmmmmm günaydıııııunnnnAşkitom gittiğinden beri her ptesiyi iple çekiyorum bebeğimmmm
Çnkü yeni haftaya başlamak demek 1 haftanın geride kalması demek.. Çalışmak demekkkk.. Zaman daha hızlı geçicek demekkk
![]()
bizde seni ozledikkk yavrukusumgünaydın canlarımmmmsizi çookkk özledimmm
hg damlam ozledikkkkk seniiiiiKizlar ben geldm
bende ozledım demetımm nasılsn :)yok kiiz nerem susluuu :))
bizde seni ozledikkk yavrukusum
hg damlam ozledikkkkk seniiiii
sorma cnm ya net bozuldu anca yapıldı geldm bende :)Nerdesin kız sennnn :) çok merak ettik seni![]()
tum erkekler odundur zaten alıstık napalımAmin canım sağ ol. Almaz o hiçte almıyor açıkcası kendini haklı görüyor odunluklarını farketmiyor anlatsan dahi hala saçma sapan konuşuyor maalesef
sagol kusum yok kız unutmam bak dırek geldım net bozuktu ondan gıremıyordum olur olmaz sıze geldmanammmm gözün aydın kuzum :) unutmaa biziii buralardaaa :)
tum erkekler odundur zaten alıstık napalım![]()
Lafa bak onu daha çok özledimOdunnnnnnnnnnn sinirlendim bir de dün aramadı yani
![]()
sen yaz kız nolcak bnmkı de gelıo bugun ksmet olrsa
hadı yaaa anldm kuxum AMIN ınsallah balım darısı sana tum yarenlere olsun kavsrsnz ınalllah safak kac kuzuTelefonu kaptırdı bacum ben yazamıyorum o arkadaşından arıyor beniAaaa ne güzel ohhhhhh hayırlısıyla gelsin
![]()
iyidir canımmm sen nasılsın güzellikMerhaba kuzular
Nasılsınız![]()
canım turkcell çok pahalı ya uygun tarife yok bende bi kaç ay önce değiştirdim turkcelle para dayanmıyordu. vodafone çekmez miKızlar turkcell kullanan var mı?
Sevdiceğimle rahatça konuşup mesajlaşabileceğim bi paket var mı:/
Aşkmın gideceği yerde avea çekmiomuş turkcell e geçicez :/
Allahııım el kadar bebe kııız :) ama onu daha çok özledm benim kanımdan demesi yanlış ve incitici olmuşTelefonu kaptırdı bacum ben yazamıyorum o arkadaşından arıyor beniAaaa ne güzel ohhhhhh hayırlısıyla gelsin
![]()
gözün aydın bebeğim gözümüz yollarda kaldı kızsagol kusum yok kız unutmam bak dırek geldım net bozuktu ondan gıremıyordum olur olmaz sıze geldm![]()