- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
kçırmısımdır kuzum ozamankuzum bi ara burdan yazdk gelmek.istyn km varsa whatsaba grup olustrp konuslm die pek ses ckmamsti bir kac kisiler disindan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kçırmısımdır kuzum ozamankuzum bi ara burdan yazdk gelmek.istyn km varsa whatsaba grup olustrp konuslm die pek ses ckmamsti bir kac kisiler disindan![]()
sen sonradan katldn kz buraya senden once yazmstk burya ondan habern yok:)Benimde haberim yokkk![]()
kimler var acebaaaBenimde haberim yokkk![]()
aynen canım böyle devam güzel sözler söylüyorum hiç ağzımı bozmam .. bu askerlikte böyle olcak napalım :) tabi bunlar karşılıklıııı bende ona çektiricemm bi gelsin dinlensin hemen devreye giriciiimmmöyl vallahi çok alıngan olur ilk dönemde böyle devam et kuzum :)
aynen kuzum meltemle tartstm ya bn de.gitmem o var grupta cnku ama ozel olarak yazrm kzlara whatsbtan .dkçırmısımdır kuzum ozamanneyse
![]()
Banane bananesen sonradan katldn kz buraya senden once yazmstk burya ondan habern yok:)
bilemiyorum caniiiiimkimler var acebaaa![]()
duha var yesim var sonracigima fusuncuk var :) meltem bde tatlmkimler var acebaaa![]()
yazdm kmler var die kz :)Banane banane
bilemiyorum caniiiiim![]()
meltemn başka kimler var canısı ? git canım illa konuscaksın diye bişi yok ki arkadaşların da var orda :)aynen kuzum meltemle tartstm ya bn de.gitmem o var grupta cnku ama ozel olarak yazrm kzlara whatsbtan .d
yazdm kz duha yesim fusuncuk:) meltem yok kz konsmyrm die onla grupta da olmam balim ozel atarm kzlara ben msj:)meltemn başka kimler var canısı ? git canım illa konuscaksın diye bişi yok ki arkadaşların da var orda :)
bana özelden numaranı versene watsapa alıiim seni :)yazdm kz duha yesim fusuncuk:) meltem yok kz konsmyrm die onla grupta da olmam balim ozel atarm kzlara ben msj:)
Iyi bakalim bebeğimyazdm kmler var die kz :)
tamam kuzim:)bana özelden numaranı versene watsapa alıiim seni :)
Bayaaa hemdeFransız kalmışızzzzzzzzzz
ben 1 yıldır burdayım hiçbişiden haberim yokBayaaa hemdegerçi ben geleli iki ay fakan oldu
![]()
Öyle olmuş demekki canim sağlık olsun beyaaaaaaben 1 yıldır burdayım hiçbişiden haberim yokbi ara az girmeye başlamıştım o ara herhalde kurulmuş grup
Olun beaaaaaaaÖyle olmuş demekki canim sağlık olsun beyaaaaaa![]()
aynen tatliskolar:)Olun beaaaaaaaburası yeterrrrrr
![]()
Heheheh aynen canim benimOlun beaaaaaaaburası yeterrrrrr
![]()