- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
gel teskere gelgel.temmuz gel temmuz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel teskere gelgel.temmuz gel temmuz:)
ne güzel ama bunada şükrediyorumvalla bende kız![]()
tabiiki bin şükürne güzel ama bunada şükrediyorum![]()
:))))) kıızzz özlediği kadar fazla özledi zatennn değerini anlamıştır oraya gidince ama he:) ozlesn beni kereta![]()
gelince o 365 günün acısını çıkarırızz teselli ederiz ballarrrr :) bir sarılırız koklaşırızzz oyyytabiiki bin şükür
inşallah canımgelince o 365 günün acısını çıkarırızz teselli ederiz ballarrrr :) bir sarılırız koklaşırızzz oyyy![]()
![]()
![]()
daha cok anlasnlar kuzum bnm INSALLAH:):))))) kıızzz özlediği kadar fazla özledi zatennn değerini anlamıştır oraya gidince ama he![]()
kusum kismet olursa ekimde gelecek iste yaza dogru ksmetse dusunyorz bu degil daha diger yaza :)gel teskere gelgelsinde güzel şeyler olsuuuun. canım konuşmuş muyduk biz. ne zamana evlilik düşünüyorsunuz hayırlısıyla
İnşallah canım benimm :))) benimki şuan pek iyi bi güzel konuşuyor inşallah bozulmazdırr pek korkuyorumdaha cok anlasnlar kuzum bnm INSALLAH:)
anca yapılır canım zaten hazırlıklar hadi hayırlısı bebeğimmkusum kismet olursa ekimde gelecek iste yaza dogru ksmetse dusunyorz bu degil daha diger yaza :)
aayyyykusum kismet olursa ekimde gelecek iste yaza dogru ksmetse dusunyorz bu degil daha diger yaza :)
inşallah tatlıımminşallah canım![]()
askerin gittikten sonra iyi yanları oldumu canım merak ettim
AMIN kuzum cumlemizin INSALLAH daha net konusulmadi da ksmet olrsa bi gelsndeaayyyyne kadar güzeell Allah ayırmasıınn ..
![]()
AMIN kusum darisi size ve tum sevenlere olsun INSALLAH daha net konusulmadi bi gelsnde hayrlsyla:)anca yapılır canım zaten hazırlıklar hadi hayırlısı bebeğimm![]()
amiiiin balım :) bizde daha hiç bişey yokAMIN kusum darisi size ve tum sevenlere olsun INSALLAH daha net konusulmadi bi gelsnde hayrlsyla:)
Amin canım gelince konuşmak için bol bol zamanınız olcak zaten :)AMIN kuzum cumlemizin INSALLAH daha net konusulmadi da ksmet olrsa bi gelsnde
şimdilik yok canımaskerin gittikten sonra iyi yanları oldumu canım merak ettim![]()
hayirlisiyla balim INSALAH bi zaman geceydi iyiydi:)Amin canım gelince konuşmak için bol bol zamanınız olcak zaten :)