- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende adaşım ya ne yapalımçok sıkılıyom adaşım![]()
ne yapabiliriz kiiii bdv okuyom ancabende adaşım ya ne yapalım![]()
ay orasıda insnaın psikolojisini bozuyor kuzu yane yapabiliriz kiiii bdv okuyom anca![]()
aynen canım ama işte merak dayanamıyom napimay orasıda insnaın psikolojisini bozuyor kuzu ya![]()
yok canım çalışmıyorum daha :)) okuyoruminşallah canım benimmmçalışıyormusun kuzum
![]()
izzet baysaldamı kuzum ne okuyorsunyok canım çalışmıyorum daha :)) okuyorum![]()
güzel sanatlardayım canımizzet baysaldamı kuzum ne okuyorsun![]()
evet canım dezatavantajları olsada seviyorumay ne güzel bebeğimm![]()
onlar nelerki kuzumevet canım dezatavantajları olsada seviyorum![]()
gel kız burayaaynen canım ama işte merak dayanamıyom napim![]()
geldiiim kız orayaagel kız buraya![]()
epey masraflı bir bölüm,çok zaman alan ,çok daha da uğraştırann.. yorucu bir bölüm olmasına rağmen seviyorum .. biraz yeteneğe bağlı olunca şans benden yana oluyoronlar nelerki kuzum
afferinnngeldiiim kız orayaa![]()
anladım kuzum hakkında en iyisi olsun inşepey masraflı bir bölüm,çok zaman alan ,çok daha da uğraştırann.. yorucu bir bölüm olmasına rağmen seviyorum .. biraz yeteneğe bağlı olunca şans benden yana oluyor![]()
o ne kııııııızafferinnndada başladı onu izliom bi taraftanda sıkıntıdan
![]()
okan bayülgenin programı bebeğimo ne kııııııız![]()
hee hiç bilmiyordum bebeğim. aynen bende kız valla bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordumokan bayülgenin programı bebeğimstarda
Albümlere bakayım dedim bende ay ne çok estetik olan var ya bukadar çok oldugunu bu forumdan öğrendim gerçekten sonuçlar çok başarılı
![]()
aynen tatlım inşallahanladım kuzum hakkında en iyisi olsun inş![]()