- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
aaaaaay patlayazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaamunutanazlar bizi yapamazlar :))) aynen zaman geciyor cok sukur oyle de boyle de balim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaay patlayazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaamunutanazlar bizi yapamazlar :))) aynen zaman geciyor cok sukur oyle de boyle de balim
Geçiyo allahın izniyle balımmm:) rabbim sağlık versin yeterkiiiii:)kz gene heo ayni zamana denk geliyor ha :) ne guzel aman gelsnlerde erkenden kuzum 2ay var dha ama hemen gecer ins:)
İhihihihi aslında bana sorarsan ben hiiiiç bişicik yapmadımmmhaahahhacanım naptın enişteye söyle çabuk
![]()
sana sormasa mıydım acabaİhihihihi aslında bana sorarsan ben hiiiiç bişicik yapmadımmm![]()
ney kiz delu:)aaaaaay patlayazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaam![]()
sıkılıyorum içimde bi sıkıntı var ama hayrolsun inşallahney kiz delu:)
cok sukur bugunlerimize:) bnm de 193:)Şafak 299 yaa 300ler bitti sonunda hatta 298 artık bugünde bittii![]()
AMIN balim cumlemize :)Geçiyo allahın izniyle balımmm:) rabbim sağlık versin yeterkiiiii:)
hayrdr insaah tatlm skma caninjibosai bosa kzsıkılıyorum içimde bi sıkıntı var ama hayrolsun inşallah
cok sukur bugunlerimize:) bnm de 193:)
ne bilim kıııızhayrdr insaah tatlm skma caninjibosai bosa kz
şafakdaşız kız ehehheŞafak 299 yaa 300ler bitti sonunda hatta 298 artık bugünde bittii![]()
sana sormasa mıydım acaba![]()
cok sukur balim ah bide izin gunu yaklassa :)Oh maşallah :) Şükür kuzum şükür
şafakdaşız kız ehehhe![]()
olumlu dusun olumlu olsun:)ne bilim kıııız![]()
Az kaldı gızzzzzcok sukur balim ah bide izin gunu yaklassa :)
cok sukur balim ah bide izin gunu yaklassa :)
yok canım yani sana sormama ne gerek var tabiiki bişey yapmamışsındır anlamında. Kendimi çoook yanlış ifade ettimOnu mu tutuyosun bakiyim sen
Küstüm iştee
![]()