- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
beraber gelecekler inşallahTabisi bacım bilmiyor muydun aynı anda gittiler zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beraber gelecekler inşallahTabisi bacım bilmiyor muydun aynı anda gittiler zaten![]()
düşünelim bakalım balımolumlu dusun olumlu olsun:)
haziran 10 kismeyse balim:)ne zaman izin günü bebeğm :)
dusun tabi kiz:)))düşünelim bakalım balım![]()
ne azi kiz bana cokkk geliyor:)Az kaldı gızzzzz
d.gnu icn bi sarki sececm ses kaydinda soyleyp gonderecm nasl fikir:)
Evet aynen öyle.. Ben hiç te bişicik yapmadım tamammı anonim hanımyok canım yani sana sormama ne gerek var tabiiki bişey yapmamışsındır anlamında. Kendimi çoook yanlış ifade ettim![]()
Snra bi daha izin kullanıcak mı kuşum?ne azi kiz bana cokkk geliyor:)
canım bişey yapmış olma ihtimalini göz önünde bulundurmuş olamazsınEvet aynen öyle.. Ben hiç te bişicik yapmadım tamammı anonim hanım![]()
ay ben cesaret edemem valla sesim çok kötü. yapabilirsen çok güzel olur balım benced.gnu icn bi sarki sececm ses kaydinda soyleyp gonderecm nasl fikir:)
yok canım 10-7 çalıştım
yok balim iste hazirnda geleck temmuzu burda bitirir ksmetse raporda alacak ekimn sonunda ksmetse geliyor temelli:)Snra bi daha izin kullanıcak mı kuşum?
çok şükür canım benim müzik dinliyom dertleniyomHmmm anladım canım :) nasılsın canım
bnm sesim guzl unide hel arkdslar gotar calrdi bn sylerdm cafede kareokede ayni sekilde sesimde begnr herks o yzden rahatm kz .day ben cesaret edemem valla sesim çok kötü. yapabilirsen çok güzel olur balım bence![]()
fsunummmmmmHmmm anladım canım :) nasılsın canım
haziran 10 kismeyse balim:)
İhihihihihihicanım bişey yapmış olma ihtimalini göz önünde bulundurmuş olamazsınyok öyle bişey tabiiki asla hormonlarına teslim olup gereksiz triplere girmedin. Kim uyduruyor bunları
![]()
bana coook uzak geliyor tatlm ya:)oh yakınmış su gibi geçsin zaman inş :)