- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
adımı değiştirdim alıntıladın ya bu kim ya diyorum hahahhahtamam bebis:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adımı değiştirdim alıntıladın ya bu kim ya diyorum hahahhahtamam bebis:)
hahah bende baknyrm kim die kz ne bu pirayeadımı değiştirdim alıntıladın ya bu kim ya diyorum hahahhah![]()
iyiyim balımmm sen nasılsın nasıl gidiyor
ayy gozleme olsaydi smdi yerdm ne gzl acktrdn beni ha:) tost.mu yapsm yesem acep :) smdiden atstr gec olmadan kz gec saatte yeme
nazım hikmetin sevdalısı piraye :) bi kitap okumuştum çok beğenmiştim bu ismi ondan yaptım son hakkımdı zaten artık sonhahah bende baknyrm kim die kz ne bu piraye![]()
iyi yaptn yeme balim bnde yemcm kilo aldm bayaa:))çok iyi kuzum şükür herşey yolunda vakit geçiriyorumsenin nasıl gidiyor hatun
kız valla bende anlamadım yaa yoğurt ydim 1 kase dayancam artıkın![]()
o şafak plakalara düşecekaynen kuzum yaa192.s puff
aynen kuşumm. kız sen kaç kere daha değiştircen kullanıcı isminitembellik yapıyom balım sen napıyosun
adini degistryn bde baknyon kim die haha alemsin kz:)nazım hikmetin sevdalısı piraye :) bi kitap okumuştum çok beğenmiştim bu ismi ondan yaptım son hakkımdı zaten artık son![]()
şafak 6 olmuş öyle duyumlar aldıııııııımçok iyi kuzum şükür herşey yolunda vakit geçiriyorumsenin nasıl gidiyor hatun
kız valla bende anlamadım yaa yoğurt ydim 1 kase dayancam artıkın![]()
ah bi dusemedi gitti be balim senin kac olduo şafak plakalara düşecek
aynen kuşumm. kız sen kaç kere daha değiştircen kullanıcı ismini![]()
aynen valla kuzummmiyi yaptn yeme balim bnde yemcm kilo aldm bayaa:))
sondu balımo şafak plakalara düşecek
aynen kuşumm. kız sen kaç kere daha değiştircen kullanıcı ismini![]()
evet kuzum çok şükür pazar günü kavuşuyorum yarimeşafak 6 olmuş öyle duyumlar aldıııııııımsaatlere düşeceksiniz kız bişey kalmamış. benimde idare eder balım ya nasıl olsun işte
ay hiç sorma aklım gitti kızadini degistryn bde baknyon kim die haha alemsin kz:)
aynen kzzzz 60 kiloyum dusunebiliyormusunaynen valla kuzummmetli butlu birşey oldum iyice
![]()
![]()
gözün aydın balımmm amin inşallahevet kuzum çok şükür pazar günü kavuşuyorum yarimedarısı sana kuzummm
![]()
boyun kaçtı bebeğim senin ki 60 bana çok normal geldiaynen kzzzz 60 kiloyum dusunebiliyormusun![]()
111 benim bebeğimah bi dusemedi gitti be balim senin kac oldu
tanışalım mıPirayeee![]()