- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
kızz Allah seni kahretmesin emiii yazdıklarını okudukçaa gülmekten karnıma ağrılaaarr girdiiiiAynen kız pirayeee:) çekmeyen bilemezzzz.. Nerden anlıcak tüysüz damla biziiiiim halimiziiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızz Allah seni kahretmesin emiii yazdıklarını okudukçaa gülmekten karnıma ağrılaaarr girdiiiiAynen kız pirayeee:) çekmeyen bilemezzzz.. Nerden anlıcak tüysüz damla biziiiiim halimiziiii![]()
moralimizi yuksek tutmamz lazm yuzun dusmesn kz:) izn gunu gelsnde dger gunleri takmyrm attk balim yaa3 ay demek 100 gün![]()
delisin kz .d darisi size olasn tuysz olalm hep brlkte.dhadi len ordan( kız tüysüz diye trip atıyos
)
Trip kraliçeleri mi olduk nedir kıııızzzhadi len ordan( kız tüysüz diye trip atıyos
)
Bizim senle aynı aslında balımm yaabnm dha 192 balim iznleeri cikarmadm ama aynen ya cok sukur geciyor:)
ay inşallah canım benim inşallaaaaaaaaaaaaaahdelisin kz .d darisi size olasn tuysz olalm hep brlkte.d
abarttık sanki heTrip kraliçeleri mi olduk nedir kıııızzz
Bizim senle aynı aslında balımm yaa![]()
kızz Allah seni kahretmesin emiii yazdıklarını okudukçaa gülmekten karnıma ağrılaaarr girdiiii![]()
![]()
dayanamadım yazdım
![]()
aynenn bebeğimmGülelim, gülüşelim yavrummmm
Gülmek kadar güzel bişi var mı yıııaaavvv
![]()
aynen balim ama oyi yapyrsn izin gunu duserek :) haziranda evciye cikartckmsnz ksmet se kuzumTrip kraliçeleri mi olduk nedir kıııızzz
Bizim senle aynı aslında balımm yaa![]()
Ehehehehe azıcıkk birazzzzcıcıkkk sankiiiiiabarttık sanki he![]()
cozutmaların böyle olsun balım bee keyfimi yerine getirdinEhehehehe azıcıkk birazzzzcıcıkkk sankiiiiiAma napalım canım o da tüysüs olmasaymış
Kız benim uykum geldi sanırım cozutmaya başladım
![]()
INSALLAH balim:).iizne ne zaman gelcek eniste belli olsdu muay inşallah canım benim inşallaaaaaaaaaaaaaah![]()
bayramda düşünüyormuş canım izin alabilirseINSALLAH balim:).iizne ne zaman gelcek eniste belli olsdu mu
Gııııızzz sende tüysüzsüüüüünnnaynenn bebeğimmtüysüz vücutla gülem ahahhahhaaayytt
![]()
Allahın izniyle çıkartıcas balımmmmmaynen balim ama oyi yapyrsn izin gunu duserek :) haziranda evciye cikartckmsnz ksmet se kuzum
kiz allahtn bi bacgmda cok yok dedm aaa olduremmi.kendmi byle dogmussam yani .dEhehehehe azıcıkk birazzzzcıcıkkk sankiiiiiAma napalım canım o da tüysüs olmasaymış
Kız benim uykum geldi sanırım cozutmaya başladım
![]()
olsun gunu birlik gormei bile yeter sevndm balim haziranida beklmcksnz o zmn:) daha iyi bn dha hazirani beklcm:)Gııııızzz sende tüysüzsüüüüünnn
Allahın izniyle çıkartıcas balımmmmmHaftaya değil snraki haftada günü birlik görüşcez nasipse
![]()
Oyyy balımmmmcozutmaların böyle olsun balım bee keyfimi yerine getirdinyav ben seni yiyerim ha
![]()
ne tüysüzü bee heeeem ben beyaz tenliyimmmm oyyy oyyyGııııızzz sende tüysüzsüüüüünnn
Allahın izniyle çıkartıcas balımmmmmHaftaya değil snraki haftada günü birlik görüşcez nasipse
![]()
temmuzda yani kuzum iyi 2 ay kaldı fazla.yok cok balimbayramda düşünüyormuş canım izin alabilirse
bende beyaz tenlym hava mi atyn canimne tüysüzü bee heeeem ben beyaz tenliyimmmm oyyy oyyy![]()