- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
merhaba pofiiiiiiiiimerhaba güzelliklerimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba pofiiiiiiiiimerhaba güzelliklerimmm![]()
agrisi olmasinda sis onemli degil kuzumyüzün biraz şişecek canım ağrısı çok olmaz diye biliyorum![]()
Bilemiyorum tatlım valla yalan söylüyorsada kendı derdıne ne diyim :)yanı soylemez canm ama ılgnc yanı 2 ay gecmez kı ckarmaları gerek neyse belkı ora oyledır canm
nasılsın canım napıyosunn?merhaba pofiiiiiiiii![]()
birazcık ağrısı illaki olur canım ama napalım mecburagrisi olmasinda sis onemli degil kuzum
iyiyim canım müzik dinliyorum sen napıyorsun bakalımnasılsın canım napıyosunn?![]()
hoşgeldin bebeğim♥Hayırlı kandiller fıstıklar ben geldim :) :*
ben de bebeğimm, ne dinliyorsun Türkçe mi yabancı mı?iyiyim canım müzik dinliyorum sen napıyorsun bakalım![]()
hoşgeldin bebeğim♥
ben de bebeğimm, ne dinliyorsun Türkçe mi yabancı mı?![]()
mabel matiz dinliyorum canım. of neti bitti galiba benimkinin ben duştayken ödemeli atmış şimdi arıyorum açmıyorhoşgeldin bebeğim♥
ben de bebeğimm, ne dinliyorsun Türkçe mi yabancı mı?![]()
iyiyim bebeğim ya hep aynı işte oturuyorum sevdicek arasın diye bekliyorum sen nasılsın napıyosun?Hoşbuldum fıstığım nasılsın :)
hay Allah yaamabel matiz dinliyorum canım. of neti bitti galiba benimkinin ben duştayken ödemeli atmış şimdi arıyorum açmıyor![]()
İyiyim tatlım bende biraz önce aradım mesaj atmasını bekliyorum bende aynı :)iyiyim bebeğim ya hep aynı işte oturuyorum sevdicek arasın diye bekliyorum sen nasılsın napıyosun?![]()
biz acıyı bal eylemisizbirazcık ağrısı illaki olur canım ama napalım mecbur![]()
sanmıyorum canım uyumuştur şimdiyehay Allah yaadur bakalım müsait olur belki inşallah konuşursunuzzz
ay güldürdün kız benibiz acıyı bal eylemisiz![]()
iyi bakalım bebeğim ben de aradım askeriyeyi o beni arayacakmış bekliyorum öyleİyiyim tatlım bende biraz önce aradım mesaj atmasını bekliyorum bende aynı :)
ay kıyamamm, bak teskereciyiz sözde ama bu hafta içi 3 gün hiç konuşamadık düşün artık oluyor öyle zamanlar malesefsanmıyorum canım uyumuştur şimdiyehof konuşamıyoruz kaç gündür ağız tadıyla kavga bile edemiyoruz
![]()
ben iki haftadır sesini duymuyordum şükür duydum bugun :)iyi bakalım bebeğim ben de aradım askeriyeyi o beni arayacakmış bekliyorum öyle
ay kıyamamm, bak teskereciyiz sözde ama bu hafta içi 3 gün hiç konuşamadık düşün artık oluyor öyle zamanlar malesef![]()
ayy neden kiiiiiiyi bakalım bebeğim ben de aradım askeriyeyi o beni arayacakmış bekliyorum öyle
ay kıyamamm, bak teskereciyiz sözde ama bu hafta içi 3 gün hiç konuşamadık düşün artık oluyor öyle zamanlar malesef![]()
gul bebekim gul ..gülmek gibisi yokay güldürdün kız beniAllah iyiliğini versin
![]()