Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Off boyle seyler duyunca korkuyorum
Sizlerde de var mi boyle korku
Ben sevgilimle ayriliriz diye baya korkuyorum
Ne bileyim iyi anlasiyoruz filan :18:

Bende de var canım o korku bir yandan iyi bir yandan kötü bir duygu :26:

ben ondan vazgeçemem ya öyle zannediyor dingil :47: zamanında verdim ben çünkü buna gazı :22: ama o günden bugune kendisi çok degişti, dolayısıyla benim hislerim de değişti bunu anlayamıyor malesef :50:

o da mantıklı tabi de elimi onun kanına bulayamam :51:

face ten ilişkisi var yazsını kaldırıyrum artık :53: pazartesiye kadar beklemeye gerek yok yaa, arasa bu hafta içinde arardı, haftasonlartı zaten yogun oluyorlar :50
:

Valla canım ben senin yerinde olsam çoktan harekete geçmiştim :S Yine karar senin tabi ama artık kaç hafta oldu bilemiyorum kaldırmalısın gibi geliyor bana..

Off boyle seyler duyunca korkuyorum
Sizlerde de var mi boyle korku
Ben sevgilimle ayriliriz diye baya korkuyorum
Ne bileyim iyi anlasiyoruz filan :18:

ben hiç korkmuyorum.. ama bunda onun bana verdiği güvenin etkisi büyük... her fırsatta asla benden vazgeçmeyeceğini hem diliyle söylüyor hem de bunca zamandır ailemin tavrına rağmen dimdik yanımda duruyor...

ayrılırsanız da hayırlısı buymuş dersin :34: hem sebepsiz yere bitmiyor ilişkiler, ben son 2 aydır yanlış giden bişeylerin oldugunun farkındaydım mesela, bunu emrahın anlamasını bekledim :34: o yuzden kendi ilişkini en iyi sen bilirsin, bi sorun gözükmütorsa neden ayrılasınız :16:

İşte ne bileyim neden ayrılalım ki diyorum da ya bi anlık kızgınlıkla ayrılır/bosanırsak diye korkuyorum
Yolunda gitmiyosa insan soğur elbet de
Ne biliyim yasanan guzel gunler aklima gelir hep uzulurum ben
Ya bi de baya kac yıl oldu ya ondan :31:
Daha 1-2 yıllıkken cengaverdim ayrılik konusunda da simdi oyle degilim

ben ondan vazgeçemem ya öyle zannediyor dingil :47: zamanında verdim ben çünkü buna gazı :22: ama o günden bugune kendisi çok degişti, dolayısıyla benim hislerim de değişti bunu anlayamıyor malesef :50:
sen kafanda bitirmişsin gibi geldi zaten :53: diğer konu da, gelecek söz konusu olunca ve doğru insanı bulduğuna inanıyorsa o yüzden eski sevgilini biliyor olmayı pek önemsemiyor olabilir

Bende de var canım o korku bir yandan iyi bir yandan kötü bir duygu :26:

Valla canım ben senin yerinde olsam çoktan harekete geçmiştim :S Yine karar senin tabi ama artık kaç hafta oldu bilemiyorum kaldırmalısın gibi geliyor bana..

ben hiç korkmuyorum.. ama bunda onun bana verdiği güvenin etkisi büyük... her fırsatta asla benden vazgeçmeyeceğini hem diliyle söylüyor hem de bunca zamandır ailemin tavrına rağmen dimdik yanımda duruyor...

Ben bi salaklık yapıp da ayrılırsak die korkuyorum
Bir de sevdigim soz var "bir anlık heves butun nefesleri zehir eder" diye

Sacma sacma korkularım var iste :9::9:

bizim artık yaşlar iyice oturduğundan dolayı öle anlık öfkemize yenik düşüp bişey yapmayız :27:

ayrılırsak (Allah korusun) ancak ortada sevginin bitmes, ihanet gibi çok ciddi bi sorun olur

Şimdi ne demek istemiş burda çok düşündürücü bir söz niye kafama sokuyorsun ki sen benim böyle şeyleri:26::27:

Ona güvenim sonsuz gerçekten ama ben bütün sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum birde çok takıntılıyım hep kurarım kafamda falan 4 5 aydır aştım bunları..

ona karşı bir adım atmam ama yazıyı kaldırırsan o anlar zaten degil mi :34: evet kesinkes kaldırıyorum :47:

İşte ne bileyim neden ayrılalım ki diyorum da ya bi anlık kızgınlıkla ayrılır/bosanırsak diye korkuyorum
Yolunda gitmiyosa insan soğur elbet de
Ne biliyim yasanan guzel gunler aklima gelir hep uzulurum ben
Ya bi de baya kac yıl oldu ya ondan :31:
Daha 1-2 yıllıkken cengaverdim ayrılik konusunda da simdi oyle degilim

kızgınlıkla boşanılmaz kız merak etme birisinin mutlaka aklına dank eder dava görülmeden :1:

zamanla soğur ki insan, bi anlık biten ilişki bi şekilde birinin adımıyla devam eder eğer ortada inat yoksa :34: ama sorunlar varsa zaten sinyal verir o ilişki kendini hazırlarsın bu duruma :34:

sen kafanda bitirmişsin gibi geldi zaten :53: diğer konu da, gelecek söz konusu olunca ve doğru insanı bulduğuna inanıyorsa o yüzden eski sevgilini biliyor olmayı pek önemsemiyor olabilir

ben kafamda bitirdim tabi canım 3 hafta oldu ya insaff :53::53: ben ölsem bu sürede ruhu duymazdı valla :47: kim haber verecek ona :31:

sevgilsii oldugunu bildigi bir insnaın doğru insan oldugunu düşünebilir mi yaa :53: gerçi biz benm sevgilimden önce de tanışıyorduk da ne bileyim :53: bu akşam şarkı gönderince iyice kafamı kartıştırdı, yoksa bu kadar aklımda yoktu yani :31:

Eneeeeeeeeeeee ne galabalık bir topik bu böyleeeeeeeeeeeee:27:

hep geliyosun bi selam verip kayboluyorsun ortadan :19:

bizim artık yaşlar iyice oturduğundan dolayı öle anlık öfkemize yenik düşüp bişey yapmayız :27:

ayrılırsak (Allah korusun) ancak ortada sevginin bitmes, ihanet gibi çok ciddi bi sorun olur

Haklisin canim :)
Heralde bizim iliski de artik ya ihanetten ya da siddetten dolayi biter
Allah korusun...

Ama iste ya salaklık edip ayrilirsak :27:
Oyle olursa geri barisiriz gerci :27:

Ya bi de evlenince sinirle boş ol deme muhabbetleri oluyo
İnsanlar muftu muftu imam imam dolasiyolar bizim nikah dustu mu diye

Ben daha cok ondan korkuyorum :27:

Haklisin canim :)
Heralde bizim iliski de artik ya ihanetten ya da siddetten dolayi biter
Allah korusun...

Ama iste ya salaklık edip ayrilirsak :27:
Oyle olursa geri barisiriz gerci :27:

Ya bi de evlenince sinirle boş ol deme muhabbetleri oluyo
İnsanlar muftu muftu imam imam dolasiyolar bizim nikah dustu mu diye

Ben daha cok ondan korkuyorum :27:

yok yok olmaz bişi :1: 5 senedir olmamış daha da olmaz kolay kolay :1:

kızlar ben kaçaaar, hepinize ii geceler :3:

ben kafamda bitirdim tabi canım 3 hafta oldu ya insaff :53::53: ben ölsem bu sürede ruhu duymazdı valla :47: kim haber verecek ona :31:

sevgilsii oldugunu bildigi bir insnaın doğru insan oldugunu düşünebilir mi yaa :53: gerçi biz benm sevgilimden önce de tanışıyorduk da ne bileyim :53: bu akşam şarkı gönderince iyice kafamı kartıştırdı, yoksa bu kadar aklımda yoktu yani :31:

haklısın canım bitirmekle zaten 2 günlük ilişki değil ki bu 3 hafta konuşmamak da ne demek oluyor. sevgilin olduğu süre içinde bi girişimde bulundu mu peki eğer öyle bişey olmadıysa efendice beklemiş işte :1: önceden de tanışıyomuşsun zaten.. durup dururken de niye şarkı göndersin ki diye düşünmüyor değilim :27: ümitlendirmek istemem tabiki öyle bişey yoksa hayal kırıklığı da olmasın sonra ama olabilecek şeyler bunlar

:37:
ona karşı bir adım atmam ama yazıyı kaldırırsan o anlar zaten degil mi :34: evet kesinkes kaldırıyorum :47:

kızgınlıkla boşanılmaz kız merak etme birisinin mutlaka aklına dank eder dava görülmeden :1:

zamanla soğur ki insan, bi anlık biten ilişki bi şekilde birinin adımıyla devam eder eğer ortada inat yoksa :34: ama sorunlar varsa zaten sinyal verir o ilişki kendini hazırlarsın bu duruma :34:

hep geliyosun bi selam verip kayboluyorsun ortadan :19:

Mahkemeye gidip boşanmak zor tabi de benim kastettigim bu aralar cok duyuyorum sinirle esler birbirine bos ol fln diyo iste sonra biton dert

Şimdi ne demek istemiş burda çok düşündürücü bir söz niye kafama sokuyorsun ki sen benim böyle şeyleri:26::27:

Ona güvenim sonsuz gerçekten ama ben bütün sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum birde çok takıntılıyım hep kurarım kafamda falan 4 5 aydır aştım bunları..

Guvenmeden olmaz zaten canim aklina biseyler sokmayim simdi
Ben oylesine konusuyorum :27:

Back
X