Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kına geceme gelin o zaman orda hep beraber oynarız :21::21::32::32:

dedigim gibi eğer nişan düğün vs gibi bişlerle uğraşmayacaksan o paray ıgezmekte kullancagım o zamn ilk istikametim bursa olabilir neden olmasın :1::1:

Ay valla çok heyecanlandım canım :27:

sen ne taraftasın canım bursada..
ben fsm ye yakınlardayım:33:

Yıldırım tarafındayım canım bende :1:

ne yamuğu yaptııı :47::47::47:

ben lisede platonik aşıktım ona ama o zamanlar bişey olmadı aramızda, biz arkadaş olduk onunla. geçen sene ankaraya geldi beni görmeye, sonra biz bununla msj laşıyoruz sürekli falan. hatta bana sen benim hayatımda en deger verdigim insanlardan birisin hep hayatımda ol istiyorum, seni seviyorum bile dedi yani :53:

sonra msj lar azaldı üstünde durmadım bende, zaten arkadaşız o anlamda demiştir belki dedim. sonra bigun aradı beni. paşanın kız arkadaşı varmış da bizim msj larımızı görmüş yanlış anlamış o msj ları benle konuşmak istiyormuş :53::53:

anlattım kıza biz 10 senedir arkadaşız, aramızda bişey yok falan diye. bikaç gün sonrada dayadım msj ı buna. " sen ne karaktersizmişsin, yazıklar olsun sana, defol git hayatımdan" falan diye :47: aradan zaman geçince özür dilemek istedi ama geçti canım geçtii :19:

Senin hayallerini falan anlatma sakın canım :27:

niye yaa çok mu benim hayallerim gerçek ollamaz mı :27:

ben lisede platonik aşıktım ona ama o zamanlar bişey olmadı aramızda, biz arkadaş olduk onunla. geçen sene ankaraya geldi beni görmeye, sonra biz bununla msj laşıyoruz sürekli falan. hatta bana sen benim hayatımda en deger verdigim insanlardan birisin hep hayatımda ol istiyorum, seni seviyorum bile dedi yani :53:

sonra msj lar azaldı üstünde durmadım bende, zaten arkadaşız o anlamda demiştir belki dedim. sonra bigun aradı beni. paşanın kız arkadaşı varmış da bizim msj larımızı görmüş yanlış anlamış o msj ları benle konuşmak istiyormuş :53::53:

anlattım kıza biz 10 senedir arkadaşız, aramızda bişey yok falan diye. bikaç gün sonrada dayadım msj ı buna. " sen ne karaktersizmişsin, yazıklar olsun sana, defol git hayatımdan" falan diye :47: aradan zaman geçince özür dilemek istedi ama geçti canım geçtii :19:

niye yaa çok mu benim hayallerim gerçek ollamaz mı :27:

Zengin biri olursa çok değil canım ama normalse durumu biraz zorlar :27:

Bende çok sinir oluyorum canım bu para olayına ama elden bir şey gelmiyor ne yazık ki:47:

oldugu kadarı olur o zaman bizim de napalım :34:

tamam ahşap masa sandalyeden vazgeçelim hadi, plastige razı olalım :37: düğün de tüm gün süremez zaten onu da eledik :84: bari burda ngerisi tamamen olsun yaaa :47::47:

Back
X