- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.661
içime doğuyor bişileeeeer![]()
ne gibi şeyler o şeyler

Bana müzik olsun her türlü oynarım ben valla canımTango öğrenmek isterdim ama
![]()
tangoda yaptım kii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içime doğuyor bişileeeeer![]()
Bana müzik olsun her türlü oynarım ben valla canımTango öğrenmek isterdim ama
![]()
ne gibi şeyler o şeyler
tangoda yaptım kiiama acayip temas ve duygu gerektiriyor tango
ben sadece deneemk için dans hocasıyla yaptım, adam muthiş yönlendiriyordu ama nerdeyse 50 yaşındaki adama aşık olacaktım danstan sonra o kadar yakın duruyorsun
![]()
İşte bende o yüzden istiyorum aşk dolu diye![]()
ikna et sevgilini de beraber gidin, ama kesin gitmez dimi![]()
ya erkege dans etmek acayip yakışıyor yaatabi becerebilen erkege
ben dans hocama platonik aşk besliyordum kursa giderken, adam bir dans ediyordu varya salsa bachata, oracıkda ölüver yani
![]()
biz evlenince gitcezzzztango, vals, öğrencez hepsinii
![]()
ikna et sevgilini de beraber gidin, ama kesin gitmez dimi![]()
ya erkege dans etmek acayip yakışıyor yaatabi becerebilen erkege
ben dans hocama platonik aşk besliyordum kursa giderken, adam bir dans ediyordu varya salsa bachata, oracıkda ölüver yani
![]()
biz evlenince gitcezzzztango, vals, öğrencez hepsinii
![]()
bachata yapın o da muthiş seksi bir dans![]()
Senin sevgilin de herşeye açık maşallah![]()
Asla gitmez
CAnım ben kuzenimle bara gitmiştim bir gün.. Orda o kadar erkeğin arasında dikkatimi 40 50 yaşlarında at kuyruğu olan kır saçlı bir adam çekmişti ama nasıl dans ediyordu bir görYabancıydı birde Amerikadan gelmişti hayran hayran onu izlemiştim kuzenimde erkek abim onun yanında hemde
![]()
yaparız kiiiherşeyi yaparız bizzz
![]()
kızzz benim daha hiçbişey belli değil, olursa ancak ağustosun ortalarında olacak bu işler ama ben bile kafamda tasarladım herbişeyii :111:
İyi de canım onlar o gün gelecek diye bu anlattıkların son dakikaya kalacak diye bir şey yok ki.. Özellikle elbise bir gün önceye bırakılır mı :26: Sen çıkıp dolaşsana fikir edin belki hazır olmayacak diktireceksin.. En azından git bak hazır bulursan ayırttır yap birşeyler müziği de halledebilirsin ki nette çok seçenek var eleye eleye gidebilirsin o vakte kadar :)
elbiseye baktım bakmadım değil ama bir de bütçe durumu var. beğendiğim bi elbise var amaa ne derler bilmiyorum. erkek arkadaşım birazcık takıntılı da. orası açık surası açık diyebilir yani bulur bir şeyler. off vallahi daraldım
Ama olmaz ki canım herşey senin sırtında.. Var mı fotosu istersen at biz yorum yapalım :)
malesef fotosu yok canım :/ balık model kalın askı bisiklet yaka göğüs dekoltesi yok. göğüs kısmı altın rengi yaldızlı gibi. göğüsten aşağısı koyu lacivert vücudu sararak iniyor dizden aşağıda bollaşıyor hafif de kuyrugu var. arkada küçük bir sırt dekoltesi var. fiyatı da 500 tl.
Anlattıklarında takılacak bir detay yok canım uzun bisiklet yaka diyorsun açık bir görntü canlanmadı gözümde benim.. Fiyatıda uygun peki sen fotosunu çekip sevgiline gönderdin mi en azından görmüş olur anladığım kadarıyla o görmeden elbiseye karar vermek istemiyorsun..
aklımda bir tek o elbise var içime sinen ama ayırtmadım. konuşamıyoruz ki o konuda hiç. hala triplerde konuşmaya başlarsak eğer sorucam ben o elbiseyi beğendim bir tek napıyım ayırtayım mı diye. nasıl canım sıkılıyor anlatamam bir an önce olsun bitsin istiyorum.
Çok iyi anlıyorum seni bende öyleyim bitsin herşey de rahat edeyim istiyorum :) Bence bir konuş canım konuşmadan bir yere varamazsınız o da tribi bıraksın artık tribin zamanı mı şimdi :)
aklımda bir tek o elbise var içime sinen ama ayırtmadım. konuşamıyoruz ki o konuda hiç. hala triplerde konuşmaya başlarsak eğer sorucam ben o elbiseyi beğendim bir tek napıyım ayırtayım mı diye. nasıl canım sıkılıyor anlatamam bir an önce olsun bitsin istiyorum.
ben muhabbete ortasından dalıyorum gibi oldu kusura bakma canım :26: daa nişana kalmış 3 hafta ne tribi atıyormuş paşa efendi![]()