- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.121
gel bi öpiyimmmm![]()
bugünde herkesin sevesi geldi beni hee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel bi öpiyimmmm![]()
bugünde herkesin sevesi geldi beni hee:86:
![]()
Benim 4 dişim çekildi 2 alt 2 üst bende damaklık taktım ama tam 1 sene yeni çıktıNu sene sonunda bitişini konuşuruz dedi bana
![]()
seviliyosun işteeee, daha neee![]()
benimde 4 diş çekildi aşağı yukarı aynı canım umarım seninki erken çıkar![]()
2.5-3 sene demişti bana canım ben doktorun her dediğini yapmıyodum o yüzden uzadı birazAy canım inşallah ya 3.5 sene çokSana başlarken kaç sene dedi peki:26:
2.5-3 sene demişti bana canım ben doktorun her dediğini yapmıyodum o yüzden uzadı biraz![]()
Bana 1.5 sene dedi bir seneyi geçti mesela neleri yapmıyorsun ay bende pek yapmıyorum ya :44:
lastik taktırmıştı takmadımkola sakız hak getire zaten
![]()
Bende 1 2 haftadır takmadım ay ne yapayım ağrım oluyor yara da yapıyorUzar mı ki
![]()
stres yapma canım yahu öyle dediyse öyle olur![]()
Eki Görüntüle 1093454
Ben bu tepsiyi istiyorummmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrAy nerden bulabilirimmmm
![]()
ben de bayıldım o tepsiyeeeeeeee![]()
Ah canım sorma bittim resmen ama sadece fotoğraf var birde yüzük konacağı yerleri şamdanmış aslında mumları çıkartmışlar içine tül koymuşlar ne kadar güzel olmuş![]()
evet ben de o bloğu okumuştummm resimlere bakarkeeen, keşke nerden aldığını da yazsaymışbelki bilindik bir mağazadır
![]()
Ben mail gönderdim kendisine az önce inşallah yardımcı olabilir hiç bu kadar beğendiğim olmamıştı :) Bloğa baktıysan görmüşsündür ne kadar güzel detaylar var değil mi çok ince düşünülmüş![]()
avatarıma dikkat kendiminkini koyicim birazdan![]()