- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.441
bugun sabah da hödüklük yaptı bana akşam dapozitifi falan yokk, olmazsa olmaz yani beni böyle mal etmesin
![]()
ağırdan gitsin diyen sen değil miydiiiin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun sabah da hödüklük yaptı bana akşam dapozitifi falan yokk, olmazsa olmaz yani beni böyle mal etmesin
![]()
ağırdan gitsin diyen sen değil miydiiiinben mi yanlış hatırlıyorummm
![]()
ağırdan gitsin tabi dee böyle de ötelemesin beni yaniiben kaale alınmamaya kızdım kuzum, arkadaşız biz sonuçta bu kadar hatrımız yok mu
![]()
bikaç gün sen de soğuk dur o zaman bakalım ne olacaaaak![]()
evet en mantıklısı bu olacak sanırımankaraya boşuna erken gidiyorum yanii, bi işe yaramayacak erken gitmem
![]()
sen yine de ortaya (gruba) erken gitmiş olduğunu çaktır amaaa![]()
biliyorlar ki yavrum, arkadaşla konuştuk bu akşam grupta yarın öğlen gelecegim dedim :26:
burhaaan sana süpris hazırlıyo olmasınnn![]()
sabah gunaydınıma cevap vermedi kız ne suprizi![]()
şimdi tahminime göre yarın günaydın yazar gruba, diğer arkadaşlar cevap verir ben vermem. öğleden sonra bi muhabbet daha olur, ben ine ona cevap yazmayınca bu sefer nurdan nerde ki demeye başlar eskiden olsa :26: ama bugunku öküzlüklerinden sonra şüpheliyim :26: bakalım görecezama o nurdan nerde diye soraana kadar grupta takılma kyokk
![]()
Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnn
geç yatmama rağmen erken kalktımmm, hayreeeet![]()
Günaydınn, ben yatsamda yatmasam da erken kalkmak zorundayım maalesef..![]()
Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnn
geç yatmama rağmen erken kalktımmm, hayreeeet![]()
Gününüz aydın olsun hatunlarrr![]()
seninde canımgerçi pek aydınlanmadı bana zira hala çok uykum var
![]()
neden kiii :24
Bu sabah babam kardeşimi okula kaldırıyor, nasıl nevrim dönmüşse niye kaldırıyorsun diyorum..
E bugün pazartesi deyince ben kalakaldım şöyle, beynim cuma da kalmış.
İş güç hayatım..![]()